Is Madelon Vos een geschikt voorbeeldfiguur als het gaat om economie, financiën, beleggen, crypto, traden, vastgoed en financiële planning? Lees verder voor onze review en ervaringen met Madelon Vos.

Inhoud van deze pagina:

Madelon Vos: een kritische én volledige review van wat ze te bieden heeft

Ben jij al bekend met Madelon Vos? Zij wordt ook wel Miss Bitcoin genoemd. Ze heeft een heel populair YouTube account, een eigen televisieprogramma en aan de hand van meerdere cursussen wil ze verantwoord investeren voor iedereen toegankelijk maken. daar hebben wij alleen maar lof voor. Maar hoe goed is ze echt? Je ontdekt het in dit review.

Review: Dompel jij je onder in de wereld van crypto met Madelon Vos en haar trainingen?

Veel mensen lezen over crypto en durven er niet aan te beginnen. Onbekend maakt immers onbemind. Toch kun je – ook wanneer je op dit moment nog helemaal niks van crypto weet – het avontuur van de digitale valuta aangaan en bewust op zoek gaan naar informatie om je vaardig te maken in het handelen in crypto. Je begint bij de basis en als je er vertrouwen in hebt, ga je weer een stap verder. Madelon Vos kan je bij zowel die basis als de volgende fase helpen met haar cursussen.

Madelon Vos: hoe we bij haar zijn uitgekomen

Cryptomunten zijn een nieuwe, booming vorm van investering. Cryptovaluta bieden een hoop mogelijkheden, maar er in investeren brengt ook een hoop risico’s met zich mee. vandaar dat we op zoek gingen naar een geschikte cursus. In Nederland kom je al snel bij Miss Crypto uit.

Wat maakt ons geschikt als financieel en crypto reviewers?

Intussen hebben we het één en ander aan ervaring met handelen in crypto valuta. Ook zijn we geen onbekenden op de beurs. Met andere woorden: we hebben een prima beeld van hoe de financiële markten eruitzien. Ook hebben we al vele reviews over financiële diensten geschreven.

Is Madelon Vos wel te vertrouwen en zijn haar trainingen het geld waard?

Hoe kun je er echt achter komen dat een trainer te vertrouwen is, of de inhoud die behandeld wordt de moeite waard is? Alles wat je over iets of iemand leest hoeft niet automatisch waar te zijn. Daarom ga je bij reviews op zoek naar concrete gegevens over de persoon zelf en het bedrijf dat iemand runt. Je vergelijkt het aanbod en de aanpak met dat van anderen en krijgt zo een gevoel dat leidend wordt om je beslissing te kunnen nemen.

Blijf kritisch op het aanbod crypto cursussen en adviezen

De cryptomarkt is niet per se een heel stabiele markt. Crypto’s zijn geen stabiele investering. Dat moet je onthouden voor je besluit in crypto’s te gaan investeren een crypto cursus die jou belooft dat je met de inzichten van de cursus heel veel geld gaat verdienen, is niet betrouwbaar. Aan handelen in crypto’s zijn veel risico’s verbonden, hoe goed de cursus die je volgt ook is.

Wat beloven crypto specialisten zoal? Hoe realistisch zijn die beloften?

Crypto specialisten zijn er heilig van overtuigd dat crypto een gat in de markt vormen. Dat is maar gedeeltelijk waar. De Bitcoin is vooralsnog een groot succes, maar er zijn inmiddels honderden crypto’s waarvan er ook meer dan genoeg compleet floppen. Blijf kritisch op beloftes als:

 • Dé methode om winstgevend in crypto te handelen
 • Alle kennis op het gebied van crypto voor jou in kaart gebracht
 • Elke vorm van financieel advies (Madelon Vos geeft ook eerlijk aan dat zij in haar positie van cursusaanbieder wettelijk niet het recht heeft om financieel advies te geven.

Madelon Vos: elke review start met een sceptische eerste indruk

Tja, Madelon Vos kenden we wel, maar voor we begonnen met onderzoek doen voor dit review wisten we eigenlijk niet zoveel over haar te melden. Inmiddels weten we een stuk meer. Madelon Vos heeft meer verstand van zaken dan we hadden verwacht en geeft eerlijk advies.

In het kort: wie is Madelon Vos precies?

Madelon Vos is sinds 2013 actief in de cryptobranche en heeft inmiddels negen jaar ervaring achter haar naam staan. Bovendien is zij iemand die actief content maakt over Bitcoin en andere crypto valuta. Dit doet zij met veel liefde en toewijding. Vos kan ook uit de voeten met technische analyse. Haar kracht ligt hem in het feit dat zij complexe materie voor iedereen begrijpelijk kan maken. Om die reden heeft zij op haar kanalen maar liefst 500.000 abonnees.

Maak kennis met Madelon Vos

Madelon Vos is geen vreemde, want ze is op diverse platforms actief. Je kunt haar op YouTube zien, haar columns in de krant lezen, les van haar op de hogeschool krijgen, naar haar podcasts luisteren of haar op Instagram volgen. Veel exposure betekent dat je ook veel over iemand te weten kunt komen en dit heeft weer als gevolg dat je iemand als betrouwbaar kunt bestempelen. Iemand die iets te verbergen heeft, laat namelijk liever niet zoveel van zichzelf op social media zien.

Wat zijn onze ervaringen met de trainingen van Madelon Vos?

Op de website kom je vier onderdelen tegen:

 1. de cursus handelen in crypto’s
 2. de cursus Bitcoin Basics & Crypto’s
 3. de MoneyTalks Community
 4. de Crypto en Trading Academy

De cursus bij punt één en twee vormen samen nummer vier, maar hier zit onderdeel drie ook bij inbegrepen en dat is het platform waarbinnen je kunt netwerken en vragen stellen. Onze ervaring is dat je met de twee cursussen en het platform een goede basis hebt om met crypto te starten. Het is zelfs voor de beginnende handelaar in digitale valuta een aanrader, want Madelon Vos legt op een duidelijke en onderbouwde manier uit. Dit zal waarschijnlijk aan haar ervaring als docent liggen.

Onze ervaringen en testdata: geboekte resultaten

Voor we met de cursus begonnen, was onze kennis van crypto vrij beperkt. Van handelen op de beurs wisten we wel al het één en ander af, maar niet genoeg om vol vertrouwen in de cryptomarkt te stappen. Madelon Vos heeft alles omtrent crypto helder voor ons uitgelegd en bood ons de handvaten die we nodig hadden om zelf te beginnen met de cryptohandel.

Op deze criteria beoordelen wij een crypto adviseur
Een cryptocursus of crypto adviseur kun je ruwweg op de volgende criteria beoordelen:

 • De kosten van de cursus – en hoeveel service je ervoor terugkrijgt
 • Of je een sta-voor-stap uitleg (van A tot Z) uitleg krijgt over hoe je in de praktijk bij een broker in crypto moet handelen
 • Of de informatie in de cursus up to date is
 • Of er van voldoende case studies gebruik wordt gemaakt
 • Of je genoeg tips en tools krijgt om de markt te interpreteren
 • Of je voldoende live (face to face) ondersteuning krijgt tijdens de cursus
 • Of je genoeg handvaten krijgt voor het herkennen van mogelijk frauduleuze crypto’s.  

Madelon Vos in de praktijk getest: deze onderzoeksdata hebben we

Uiteraard hebben we de kennisbank en cursussen van Madelon Vos in de praktijk getest. Wat we zagen, viel ons niet tegen. Tot onze opluchting is Madelon Vos niet iemand die gelooft ‘de waarheid’ in pacht te hebben en alles over crypto te weten. Haar succes zit hem in het feit dat ze kritisch blijft op marktveranderingen en haar risico’s goed weet te spreiden.

Haar aanbod van producten en services

Madelon Vos biedt verschillende informatieve cursussen aan. Daarnaast heeft ze een eigen community waar zij en leden inzichten met elkaar kunnen delen. Deze cursussen geven verdiepende inzichten over Bitcoin, over andere crypto, technische analyse en investeren in het algemeen.

Is Madelon Vos haar geld waard?

Dat is een vraag die niet makkelijk te beantwoorden is. Dit heeft namelijk alles te maken met wat jij doet met de kennis die je wordt geboden. Als je na de uitgebreide cursus van plan bent fanatiek te gaan daytraden in crypto dan is Madelon Vos haar investering absoluut waard.

Wat zijn de kosten van de trainingen van Madelon Vos?

Hieronder lees je overzichtelijk wat de kosten zijn, inclusief een toelichting van extra’s of bepaalde voorwaarden:

Kosten van cursus 1: Crypto en Trading Academy

De Crypto en Trading Academy wordt “één complete totaaloplossing” genoemd op het gebied van Bitcoin en andere crypto. Dat niet alleen, je leert hier ook over het handelen zelf en aandelen.

 • Toegang kost 599,95 euro (eventueel met 100 euro kortingscode)
 • Bij aanschaf krijg je 60 dagen toegang tot de Madelon Vos Money Talks Community
 • Je leert hoe je crypto kunt kopen, verkopen, versturen en er geld mee kunt verdienen
 • De Technische Analyses komen uit Madelon Vos’ tijd als docent aan de HvA
 • Je leert alles over grafieken
 • Lessen van crypto experts
 • Mocht de Academy niet bevallen, dan krijg je gewoon netjes je geld terug.

Kosten van cursus 2: MoneyTalks Community

Wat mag je precies van de MoneyTalks Community verwachten?

 • Stel uitgebreid vragen en deel je kennis (of krijg toegang tot die van anderen)
 • De experts in het platform geven 24/7 persoonlijke begeleiding
 • Inclusief dagelijkse technische analyses
 • Maar ook wekelijkse on-chain analyses
 • Verschillende expert video’s en wekelijkse livestream
 • Ook toegankelijk via mobiele App
 • Als lid krijg je premium voordelen
 • Je kunt opzeggen wanneer je wil
 • De belangrijkste economische nieuwtjes worden hier gedeeld
 • Mogelijkheid je eigen gemaakte Technische Analyses door experts te laten beoordelen
 • Tijdelijke actie: de eerste 7 dagen voor 1 euro
 • Vervolgens 39,95 euro per losse maand; 99,95 euro per kwartaal of 379,95 euro per jaar.

Zijn Madelon’s trainingen het geld waard?

Het totaalpakket aanschaffen levert je helaas geen financiële voordelen op, al zijn de 30 dagen gratis lidmaatschap van de community wel bij elkaar opgeteld als je het totaalpakket bestelt. Verder valt op dat er bij het afrekenen de mogelijkheid is om een kortingscode in te vullen. Het kan zich dus lonen om te kijken hoe je aan zo’n kortingscode kunt komen. Wie meer wil weten over crypto en een goede start wil maken als crypto handelaar, moet minimaal de basiscursus volgen.

Wat maakt Madelon Vos uniek ten opzichte van haar concurrenten?

Madelon Vos is allereerst een zeer populaire videocontent producer, die maar liefst ruim een half miljoen kijkers per maand trekt. Dat zijn grote aantallen. Verder is Madelon Vos ontzettend betrokken bij haar cursisten, is ze een ervaren docent en weet ze waarover ze spreekt.

Een expert aan het woord

Ons kritische Madelon Vos review zou niet compleet zijn als we niet ook een onafhankelijk expert naar haar diensten lieten kijken. Deze was over het algemeen prima te spreken over de inhoud van de cursussen en de toegevoegde waarde van de Academy en Community. Wat in ieder geval opvalt, is dat Madelon Vos voor veel mensen een hoge gunfactor heeft.

Waarom kiezen voor Madelon Vos en niet voor een gratis Google of YouTube cursus?

Dat spreekt voor zich: YouTube en Google zijn twee enorme bronnen van informatie, maar je komt er ook veel tegenstrijdige informatie tegen. Als je geen expert bent op het gebied van crypto is het lastig om te herkennen wat je moet geloven en wat niet. Wil je zeker weten dat je volledige informatie krijgt, waar je echt iets mee kunt, dan raden we altijd een officiële cursus aan.

Welke informatie mag je minimaal verwachten bij cursussen over crypto?

De basis moet helder uitgelegd worden en na afloop van de cursus (of cursussen) moet je als deelnemer weten wat crypto zijn (iets over de totstandkoming is ook zinvol), weten hoe je ze inkoopt en verkoopt, op de hoogte zijn van welke mogelijkheden er zijn om ze op te slaan en hoe je dat doet en de vaardigheden hebben om een analyse uit te voeren om te kunnen bepalen in welke crypto je gaat investeren en wanneer het tijd is om te verkopen.

Wat vinden wij van het aanbod aan trainingen van Madelon Vos?

Hieronder lees je per onderdeel onze mening om wat Madelon Vos te bieden heeft:

Cursus handelen in crypto’s: Hierin leer je de basis van crypto valuta, maar ook hoe je erin handelt, wanneer het moment is om te handelen en welke strategie bij jou past (gericht op de korte of lange termijn). Dit is echt het minimale wat je zou moeten doen om ook maar iets met crypto te gaan doen. Het geeft je voldoende handvatten om ook werkelijk een start te maken met het kopen, opslaan en verkopen van crypto valuta.

Cursus Bitcoin Basics & crypto’s: Deze cursus gaat naast crypto in zijn algemeenheid ook in op Bitcoins als specifieke digitale munteenheid. Voor beiden – crypto’s en Bitcoins – geldt dat je tijdens de trainingen leert hoe je ze koopt, opslaat en weer verkoopt. Je krijgt zelfs de eerste €5 aan Bitcoins gratis en dat is altijd een leuke ervaring. De cursus is vooral geschikt voor jou als je nog niks van digitale valuta afweet en wel al weet dat je iets met Bitcoins wilt gaan doen.

Money Talks Community: Iedereen die start met handelen – of dat nu in gewone aandelen is of digitale munteenheden – heeft soms behoefte aan een plek om vragen te kunnen stellen of twijfels te kunnen uitspreken. Een klankbord met tips, trucjes en ervaringen van anderen kan je niet alleen behoeden voor fouten die door anderen al vaker gemaakt zijn, maar je ook steunen in je ontwikkelproces als handelaar. Zelfs ervaren mensen maken graag gebruik van een community.

Crypto en Trading Academy: Dit totaalpakket is ideaal voor jou als het je op dit moment aan kennis en vaardigheden ontbreekt, waardoor je vertrouwen in het handelen beperkt wordt. Met beide cursussen en de community kun je op alle fronten werken aan het wegpoetsen van wat je nog mist. De trainingen zorgen voor de nodige kennis en met behulp van de community kun je het zelfvertrouwen ontwikkelen dat je nodig hebt om zonder twijfels te kunnen handelen.

De voor- en nadelen van het aanbod van Madelon Vos

Voordelen

 • De kennis wordt overgebracht door een ervaren docente met specifieke didactische vaardigheden die je helpen om de theorie en praktijk goed te snappen.
 • Lastige materie wordt op een visueel prettige manier uitgelegd, waardoor je leert begrijpen hoe je zelf analyses uit kunt voeren. Zo kun je de regie altijd in eigen hand houden en ben je niet afhankelijk van externe adviseurs.
 • Voor de cursussen geldt dat er een “Niet goed, geld terug”-garantie is. Deze garantie houdt in dat je – wanneer je maximaal 25% van de cursus doorlopen hebt – je geld teruggestort krijgt. Lees wel de algemene voorwaarden goed door over de garantie.
 • Zowel de cursussen als de community kun je gratis (of de community voor een enkele euro voor een week) uitproberen, voordat je beslist over het investeren in een deel van of het gehele pakket.

Nadelen

 • Als je al iets van crypto of Bitcoins afweet, kan de start van de cursus te langzaam voor je zijn. Je moet er dan rekening mee houden dat je vlotter door de stof heen wilt gaan en misschien een aantal delen van de videocursus over zult slaan, totdat je bij het onderwerp komt waar jij behoefte aan hebt.
 • Wanneer je kiest voor het halfjaar- of jaarabonnement bij de MoneyTalks Community, zit je ook minimaal aan die periode vast. Daar is namelijk de korting op gebaseerd. Na die periode kun je binnen je eigen accountomgeving het abonnement gewoon stopzetten.

Waarom zijn de trainingen van Madelon Vos anders dan bij vergelijkbare aanbieders?

Veel anderen delen graag hun passie voor een bepaald onderwerp, maar hebben niet altijd de vaardigheden om kennis over te brengen op cursisten. Ze kunnen heel enthousiast zijn en eerlijk zijn over hun eigen successen en de fouten die ze gemaakt hebben, maar dat betekent nog niet dat de leeropbrengst optimaal is. Bij Madelon Vos heb je met iemand te maken die kennis en ervaring op beide vlakken heeft: handelen en lesgeven. Dat maakt haar aanpak bijzonder en effectief.

De supportafdeling van Madelon Vos: deugt deze?

De supportafdeling is allereerst voorzien van een handige FAQ sectie, waarin uitgebreid antwoord wordt gegeven op de meest gestelde vragen. Deze zijn persoonlijk door Madelon Vos beantwoord. De MoneyTalks Community is dé plek voor het laten beantwoorden van andere “brandende” vragen. Ook is er het e-mailadres [email protected]. Ze geeft aan per dag ruim 300 mails te ontvangen, dus het spreekt voor zich dat ze niet te uitgebreid kan antwoorden.

Updates van Madelon Vos: wanneer komen ze voor?

Madelon Vos is heel actief op sociale media en houdt ook regelmatig live vraag- en antwoord sessies. Bovendien zijn er verschillende webinars om bij te wonen en worden de laatste financiële inzichten en Technische Analyses gedeeld. Kortom: haar platform is voortdurend in beweging.

Voor wie is het aanbod van Madelon Vos het meest geschikt?

Iedereen die meer wil weten over crypto valuta, er in wil leren handelen of in het algemeen wil gaan traden, is gebaat bij de trainingen van Madelon Vos. Je leert namelijk niet alleen wat je allemaal aan kennis nodig hebt om veilig te kunnen handelen, maar je leert ook vooruit denken. Het gaat niet alleen om aankopen, maar ook om analyses kunnen maken, trends leren herkennen en het juiste moment kiezen om weer te verkopen. Dit helpt je bij het ontwikkelen van je eigen strategie.

Onze conclusie over voor wie deze lessen bedoeld zijn

 • Voor mensen die over crypto willen leren en er geld mee willen verdienen

 • Voor mensen die op zoek zijn naar technische kennis over het opslaan en versturen van crypto

 • Voor mensen die willen leren hoe ze succesvolle Technische Analyses kunnen uitvoeren

 • Voor mensen die een platform zoeken waar hun vragen uitgebreid beantwoord worden

 • Voor mensen die op zoek zijn naar het laatste financiële nieuws en inzichten.

Wat moet je kunnen en wat moet je ervoor over hebben om de trainingen te volgen?

Allereerst start het natuurlijk allemaal bij je eigen nieuwsgierigheid. Motivatie die van binnenuit komt (en dat is nieuwsgierigheid), is de beste basis voor een goede persoonlijke ontwikkeling. Deze basis zorgt er voor dat je tijd vrij maakt om de cursus te doorlopen en je kennis en vaardigheden op orde te krijgen. Daarnaast moet je het budget hebben (of vrij kunnen maken) om één van de cursussen of het hele pakket te kunnen kopen. Specifieke voorkennis is niet nodig voor de start.

Stappenplan om te starten bij Madelon Vos of goed te worden in het handelen

Je stopt nooit met leren, maar jezelf ontwikkelen omdat iemand anders zegt dat het moet, werkt weinig motiverend. Begin daarom met de gratis trainingen om te kijken of je echt met crypto’s of traden aan de slag wilt gaan. Bevalt het? Check dan gedurende een week voor een euro of je iets aan de community denkt te gaan hebben. Daarna heb je voldoende informatie verzameld om te beslissen of je een of meerdere cursussen bij Madelon Vos wilt gaan volgen.

Ergens goed in worden, vraagt tijd en energie. Je merkt al snel na wat succes of je meer wilt investeren in het handelen. Als dit zaadje in jou wil ontkiemen, heb je meer informatie en wellicht ook meer trainingen nodig om met dezelfde resultaten door te gaan. Je wil in iets anders dan digitale munteenheden investeren, misschien zelfs wel de buitenlandse beurzen gaan verkennen. Maak voor jezelf specifiek waar je behoefte aan hebt en waar je deze kennis of vaardigheden kunt opdoen.

Ervaringen van anderen met de trainingen van Madelon Vos

 • Demodernenomaden.nl geeft aan dat de cursus geweldig veel informatie verschaft voor de beginnende (crypto)handelaar. Het is voor iedereen die op deze wijze geld wil gaan verdienen. Voor het deel over Technische Analyses was leerzaam.
 • Ppreviews.nl zegt dat de cursussen van Madelon Vos een mooi startpunt vormen voor wie niet goed weet waar te beginnen met crypto’s of Bitcoins. De manier van informatie overbrengen wordt als prettig ervaren en de cursus zit goed in elkaar.
 • Cryptotips.eu geeft aan dat de basiscursussen minder waard zijn dan de trading cursus, omdat deze informatie ook elders makkelijk en zelfs gratis te vinden is. De echte waarde van de aangeboden trainingen zit hem in de aanpak van Madelon en de ervaring die ze meeneemt. De community is aardig, maar heeft pas echt nut als er voldoende leden actief deelnemen aan het platform.
 • Geldverdienenmetjepassie.nl is erg enthousiast over de trainer vanwege haar kennis en ervaring. De manier van informatie overdragen moet wel bij jou als cursist passen, want er wordt veel gesproken en wie meer tekst op sheets wil zien, zal dit missen.
 • Reviewfabriek.nl is zeer te spreken over Madelon Vos en haar trainingen. Ze noemen haar slim, vakkundig en innovatief. Ze is een echte ondernemer en deelt haar passie met jou. Dit werkt zeer stimulerend voor wie geïnteresseerd is in crypto, Bitcoin of traden.

Conclusie: wel of niet een van de cursussen van Madelon Vos kopen of je aansluiten bij de community?

Als beginner die pas interesse toont in crypto of Bitcoin kun je geen bult vallen aan de basiscursussen. Als je het geld niet hebt, kun je de informatie ook zelf bij elkaar sprokkelen op internet. Het lastige hiervan is, dat je door het ontbreken van de basiskennis moeilijk structuur kunt aanbrengen in alle informatie die je vindt. Bij Madelon Vos is deze structuur meteen duidelijk en voel je haar ervaring als docent tijdens de online trainingen.

De community is iets persoonlijks. Als je geen eigen netwerk hebt waarbinnen je over crypto kunt praten, kan een community veel toegevoegde waarde bieden. Ook als je je als beginner schaamt voor het stellen van bepaalde vragen, vormt een online platform een lage drempel om toch je vragen te uiten. Je bent minder kwetsbaar en naarmate je zelfvertrouwen groeit, zal ook je rol binnen de community veranderen. Het is erg prettig dat iedereen binnen de community hetzelfde doel heeft.

Madelon Vos reviews van anderen: in bullet-points

Bedrijvenconsultant.nl (dat zijn wij zelf)De reviewer stelt dat de cursussen prima geschikt zijn voor beginnende cryptobeleggers. De toegevoegde waarde van haar cursus is de grote mate van structuur. De Community is zeker een toegevoegde waarde voor mensen die geen of een klein eigen netwerk hebben. Handig voor gelijkgestemden.
Demodernenomaden.nlDemodernenomaden stelt dat de cursussen van Madelon Vos een nuttige investering in jezelf zijn, dat voor een bescheiden prijs. Het enige nadeel is dat er in de crypto cursus geen aandacht wordt besteed aan zogenaamde “crypto diamonds”: hier worden kleine en nog onbekende cryptomunten bedoeld, die de potentie hebben om in de toekomst heel veel geld op te leveren.
Veelreviews.nlDe reviewer is persoonlijk erg te spreken over Madelon Vos en stelt dat ze overduidelijk heel veel kennis in pacht heeft. In haar eigen Community geeft ze bovendien uitgebreid antwoord op vragen van leden. Een groot voordeel is dat ze erg persoonlijk is in de omgang en altijd voor je klaarstaat.
Onlinecommitment.nlOnlinecommitment steltdat de trainingen van Madelon Vos ijzersterk in elkaar zitten voor de crypto beginner. Daarbij zijn de videotraining prima te betalen. Ook de community zit puik in elkaar. De reviewer geeft een eindcijfer van 8.5 uit 10.
Geldenvrijheid.nlGeldenvrijheid ziet de Madelon Vos cursus als een complete en praktische cursus, met een heldere uitleg en prettige videolessen. Een logische opbouw, plus persoonlijke ondersteuning. Het enige nadeel is in deze cursus niet goed wordt benadrukt hoe emoties je handelsresultaten kunnen verpesten.

Tabel: alternatieven voor Madelon Vos

Beste algemene keuzeCryptocommunity – een puike community, die qua opzet en inhoud sterk op die van Madelon Vos lijkt.
Onze persoonlijke favorietCrypto Masterclass Allesovercrypto.nl – deze Masterclass geeft het meest waar voor je geld en is het meest volledig.
Beste budgetoptieBeleggen.com – een wat breder platform, waar je behalve over crypto, ook over aandelen en andere vormen van beleggingen leert.

Conclusie: Madelon Vos – wel of niet doen?

ReviewMadelon Vos
SamenvattingWij zijn erg te spreken over de diensten die Madelon Vos biedt. Niet alleen weet ze waarover ze het heeft, ze is ook nog eens ontzettend betrokken bij de cursisten en heeft ruime ervaring met lesgeven. Hoewel ze niet de aller goedkoopste cursussen aanbiedt, krijg je bij Madelon Vos zeker waar voor je geld.
Review doorDe Redactie
BeoordelingOns eindcijfer: 9.3 uit 10.

Doe nu dit: je crypto vervolgstap

Handelen in crypto? Er zijn verschillende stappen die je kunt ondernemen. Je kunt je bij Madelon Vos aansluiten, of kiezen voor één van de hierboven genoemde alternatieven. Zorg er in ieder geval voor dat je niet gaat handelen in crypto zonder dat je jezelf eerst goed hebt ingelezen.

Het spreekt eigenlijk voor zich: wil je aan de slag met crypto, maar weet je nog niet precies hoe. Voor je een account bij een broker aanmaakt en gaat handelen, raden wij je aan je eerst voor een Madelon Vos cursus aan te melden, deze te doorlopen en al je vragen uitgebreid te laten behandelen. Pas als je het idee hebt dat je weet hoe het werkt kun je (begeleid) gaan handelen.

Kortingscode voor alle cursussen van Madelon Vos

Tot slot nog een slimme tip van ons: gebruik de kortingscode MADELON10 voor 10% extra korting op alle cursussen.

FAQ: veel gestelde vragen over Madelon Vos

 • Waar moet je als beginner mee starten?

Allereerst is het belangrijk dat je je verdiept in crypto voordat je begint erin te handelen. Vooral in kleinere crypto moet je niet belegger voor je het verhaal van de bedenkers erachter kent.

 • Hoe meld je je aan voor de MoneyTalks Community?

Je meld je aan bij Madelon Vos en richt een account op. Neem contact op met het e-mailadres [email protected] en er wordt voor je gecheckt of je inschrijving in goede orde ontvangen is.

 • Hoe zeg je je abonnement weer op?

Ook dit doe je door contact op te nemen met [email protected]. Je geeft je naam, discord naam en e-mailadres door. Als je abonnement is opgezegd, krijg je daarvan een bevestiging.

 • Zijn de cursussen gericht op handelen op korte of lange termijn?

De cursussen zijn zowel gericht op handelen op lange termijn, kort termijn en “alles er tussenin”.

 • Zijn de cursussen alleen voor cryptohandel geschikt?

Nee, hoewel de cursussen zeker op crypto focussen, deelt Madelon Vos een techniek die je op vrijwel alle markten kunt toepassen: van aandelen tot valutaparen en grondstoffen.

 • Worden abonnementen automatisch verlengd?

Ja, de proef- en maandabonnementen wel. Je kunt de abonnementen na verlenging wel op elk gewenst moment opzeggen. Een kwartaalabonnement kun je na een kwartaal opzeggen wanneer je wil en een jaarabonnement na een jaar. Voor alle abonnementen geldt wettelijk 14 dagen bedenktijd.

Gratis media over/van Madelon Vos: dit is er te vinden

Madelon Vos biedt onder meer het volgende aan:

Op jouw succes!