Hoe waardeloos of goed is de Crypto Masterclass van Allesovercrypto.nl? Wij delen onze ervaringen in deze review. Als je geld wilt verdienen met crypto – en eerst een goede basis wilt hebben – is een crypto-cursus geen slecht idee. Is de Crypto Masterclass van Allesovercrypto.nl aan te raden? Is het betrouwbaar? Lees verder…

Wat is mijn visie over geld verdienen met crypto? Sta ik erachter?

Crypto-trading wordt door veel mensen als een droom gezien omdat ze voorbeelden langs zien komen van mensen die er veel geld mee verdienen. Vandaar dat veel mensen ook zelf een cursus willen volgen om te leren crypto traden.

Wil je je geld laten groeien met crypto? Dan begin ik dit artikel door te benadrukken dat ik beleggen en handelen verre van optimaal vind. Het is een vorm van gokken. Het is een prima keuze als je het risico wilt nemen en als je zenuwen ertegen kunnen – maar in mijn beleving is een gewone onderneming starten de #1 manier om je geld te laten groeien.

Het is aan de andere kant ook  zeker wel bewonderenswaardig als je met crypto aan de slag wilt. In dat geval is Allesovercrypto.nl een van de beste bronnen om hierin getraind te worden.

Hoe zit dat met crypto? Is dat een alternatief voor sparen of is het actief handelen?

Het antwoord is: beide. Als je aan de slag wilt gaan met crypto, kun je jouw activiteiten in tweeën splitsen:

 1. De basis kun je zien als investeren. Met andere woorden: het is een alternatief voor sparen. Het is een belegging voor je toekomst omdat de waarde van datgene waarin je belegt, zal stijgen.
 2. Daarnaast kun je gaan handelen – ook wel daytraden genoemd. Je gaat met een deel van je geld dagelijks kopen en verkopen vanaf je laptop, waarmee je locatie-onafhankelijk geld kunt verdienen.

Crypto Masterclass van Allesovercrypto.nl

bitcoin cursus allesovercrypto

De Crypto Masterclass bestaat uit de Cryptocurrency Cursus, Crypto Portfolio én een stapel extra e-boeken. Met deze online cursus leren mensen om te investeren en te traden in cryptomunten. De crypto experts van AllesOverCrypto hebben 7 jaar ervaring op het gebied van cryptocurrency’s en blockchain.

Wil je investeringen doen zodat je jouw geld laat groeien? Dan behoort crypto tot een van de mogelijkheden. In mijn beleving is crypto een vorm van gokken, maar toch: het is nou eenmaal een mogelijkheid.

De Crypto Masterclass van Allesovercrypto.nl zorgt ervoor dat het hele crypto-verhaal heel eenvoudig voor je wordt. Je weet dan precies wat je allemaal kunt doen en hoe je het doet.

 • Je krijgt de juiste kennis over de cryptowereld.
 • Je leert hoe je in cryptocurrency investeert zodat je vanuit je laptop geld kunt verdienen.
 • Je leert hoe en wanneer je moet kopen en verkopen – en hoeveel geld.
 • Je wordt behoed voor alle mogelijke beginnersfouten die veel geld kosten.
 • Je leert hoe je met Bitcoin in een dalende trend geld kunt verdienen, evenals in een stijgende trend.

Wat voor partij is Allesovercrypto.nl?

AllesOverCrypto is een zeer populaire website als het gaat om cryptocurrency’s en blockchain. Je kunt ze zien als dé cryptofamilie van de Benelux.

Ze geven je de tools en lessen om meer te leren over de baanbrekende technologie van blockchain. Hun missie is om ervoor te zorgen dat de Benelux vooroploopt qua kennis op dit gebied en dat iedereen met verstand van de markt kan handelen in de cryptomunten. Op deze manier kunnen mensen goed hun kansen op de markt inschatten en nemen ze verantwoorde risico’s.

Wat leer je met de Crypto Masterclass?

bitcoin beginnerscursus

Nadat je deze cursus hebt gevolgd, kun je zelfstandig cryptomunten kopen en verkopen en snap je ook de achterliggende technologie ervan.

 • Je krijgt een definiete inleiding in cryptocurrency, zodat je geen vraagtekens meer hebt over wat er allemaal bij komt kijken. Bijvoorbeeld als het neerkomt op beveiliging van je investeringen.
 • Je leert alles over beleggen in cryptocurrency, zodat de waarde van jouw vermogen steeds meer wordt in de vorm van een belegging.
 • Dit is ook meteen een cryptocurrency trading-cursus, dus je leert ook hoe je kunt handelen (daytraden) in cryptocurrency.
 • Wil je bijvoorbeeld alles weten over Bitcoin, dan geldt dit als een ideale Bitcoin-cursus.
 • Wil je weten hoe je precies coins inkoopt, dan krijg je dat ook precies uitgelegd.
 • Je leert wat de buitenkansjes zijn in crypto.

Zijn er goede ervaringen over deze Crypto Masterclass?

Het is een volledig Nederlandse cursus, wat in goede aarde valt onder de gebruikers: Allesovercrypto.nl heeft een hechte groep cursisten en ze zijn laaiend enthousiast. Er zijn dan ook alleen maar positieve ervaringen, bovendien zijn de reviews over Allesovercrypto.nl geverfieerd. De trainers reageren altijd zo snel mogelijk en doen dit via Facebook, Twitter mail en op hun forum.

Bitcoin heeft bewezen geen tijdelijke hype te zijn

bitcoin cursus allesovercrypto review

De bekende hype rondom Bitcoin was in 2018 volledig verdwenen maar sinds 2019 is deze weer aan het terugkomen! Wanneer je voor de grap ‘bitcoin’ Googlet, vind je dagelijks meerdere nieuwsberichten – door verschillende grote nieuwsbronnen – over de stijgingen van crypto.

Conclusie: is de Crypto Masterclass waar voor je geld?

Als je een complete cursus wilt, zodat je eindelijk een volledig beeld hebt van wat je precies moet doen met crypto, zoek dan niet verder. Zoek je een cursus crypto traden of wil je algemene kennis over crypto, geef dit dan een kans en leer handelen in cryptocurrency.

Vooral als je van de korting gebruik kunt maken, is deze cursus zijn geld helemaal waard – en bovendien heb je 90 dagen bedenktijd.

Leer met deze cursus meer over hoe jij geld kunt verdienen met cryptocurrency’s

Klik hier om meer over crypto te leren.

Op jouw succes!

Gerelateerd: lees verder...