Hoe waardeloos of goed is Money Mastery van Allesovercrypto.nl? Wij delen onze ervaringen in deze review. Als je geld wilt verdienen met crypto – en eerst een goede basis wilt hebben – is een crypto-cursus geen slecht idee. Is de Money Mastery van Allesovercrypto.nl aan te raden? Is het betrouwbaar? Lees verder…

Inhoud van deze pagina:

Wat is mijn visie over geld verdienen met crypto? Sta ik erachter?

Crypto-trading wordt door veel mensen als een droom gezien omdat ze voorbeelden langs zien komen van mensen die er veel geld mee verdienen. Vandaar dat veel mensen ook zelf een cursus willen volgen om te leren crypto traden.

Wil je je geld laten groeien met crypto? Dan begin ik dit artikel door te benadrukken dat ik beleggen en handelen verre van optimaal vind. Het is een vorm van gokken. Het is een prima keuze als je het risico wilt nemen en als je zenuwen ertegen kunnen – maar in mijn beleving is een gewone onderneming starten de #1 manier om je geld te laten groeien.

Het is aan de andere kant ook  zeker wel bewonderenswaardig als je met crypto aan de slag wilt. In dat geval is Allesovercrypto.nl een van de beste bronnen om hierin getraind te worden.

Hoe zit dat met crypto? Is dat een alternatief voor sparen of is het actief handelen?

Het antwoord is: beide. Als je aan de slag wilt gaan met crypto, kun je jouw activiteiten in tweeën splitsen:

 1. De basis kun je zien als investeren. Met andere woorden: het is een alternatief voor sparen. Het is een belegging voor je toekomst omdat de waarde van datgene waarin je belegt, zal stijgen.
 2. Daarnaast kun je gaan handelen – ook wel daytraden genoemd. Je gaat met een deel van je geld dagelijks kopen en verkopen vanaf je laptop, waarmee je locatie-onafhankelijk geld kunt verdienen.

Crypto Masterclass van Allesovercrypto.nl is het grootste onderdeel van de Money Mastery

bitcoin cursus allesovercrypto

Money Mastery is een verzamelpakket waarin alle trainingen en producten van Allesovercrypto zijn samengebracht. Wij vinden dit erg veel waard voor je geld. Het belangrijkste element blijft echter de Crypto Mastery.

De Crypto Masterclass bestaat uit de Cryptocurrency Cursus, Crypto Portfolio én een stapel extra e-boeken. Met deze online cursus leren mensen om te investeren en te traden in cryptomunten. De crypto experts van AllesOverCrypto hebben 7 jaar ervaring op het gebied van cryptocurrency’s en blockchain.

Wil je investeringen doen zodat je jouw geld laat groeien? Dan behoort crypto tot een van de mogelijkheden. In mijn beleving is crypto een vorm van gokken, maar toch: het is nou eenmaal een mogelijkheid.

De Crypto Masterclass van Allesovercrypto.nl zorgt ervoor dat het hele crypto-verhaal heel eenvoudig voor je wordt. Je weet dan precies wat je allemaal kunt doen en hoe je het doet.

 • Je krijgt de juiste kennis over de cryptowereld.
 • Je leert hoe je in cryptocurrency investeert zodat je vanuit je laptop geld kunt verdienen.
 • Je leert hoe en wanneer je moet kopen en verkopen – en hoeveel geld.
 • Je wordt behoed voor alle mogelijke beginnersfouten die veel geld kosten.
 • Je leert hoe je met Bitcoin in een dalende trend geld kunt verdienen, evenals in een stijgende trend.

Hoe ziet de Crypto Masterclass eruit?

De premium community

crypto masterclass online omgeving

De cursusomgeving

crypto masterclass online omgeving

De zelftesten om nog beter crypto te leren

crypto masterclass online omgeving

Onze indruk na de eerste lessen van de Crypto Masterclass

Zoals je in bovenstaande screenshots kunt zien, waren we erg geprikkeld om de gehele cursus te blijven volgen, dankzij het speelse en aandacht-opwekkende aspect van de leeromgeving. Wat ook meehielp, was dat de presentatie heel pakkend en prikkelend was, waardoor we er echt voor gingen zitten. Met iedere vraag konden we in de super-actieve community terecht – en daar kregen we meerdere antwoorden. Erg zinvol en verrassend.

Allesovercrypto.nl: een eerlijke én volledige review

Ben jij al bekend met Allesovercrypto.nl? Deze website is opgericht door drie fanaten op het gebied van crypto. Zij delen hun passie en kennis op dit platform met Nederland. De drie oprichters geloven dat blockchain en crypto’s in de toekomst een alleen maar grotere rol gaan spelen. Ben jij nieuwsgierig naar wat Allesovercrypto precies te bieden heeft? Lees dit review!

Allesovercrypto.nl en onze zoektocht naar de ideale crypto broker

Cryptovaluta zijn niet langer iets van de toekomst: crypto’s domineren het heden. Elke belegger is er inmiddels wel bekend mee en ook mensen die nooit belegd hebben, hebben er ongetwijfeld al eens van gehoord. De hoogste tijd voor ons dus om ons verder in crypto te verdiepen. Allesovercrypto.nl biedt met zijn uitgebreide website een aardig handvat in de cryptowereld.

Wat voor partij is Allesovercrypto.nl?

Allesovercrypto.nl is een Nederlands platform en bedrijf opgericht door drie cryptofanaten, die ervan overtuigd zijn dat blockchain de toekomst heeft en een steeds grotere rol in ons leven gaat spelen. In relatief korte tijd is Allesovercrypto.nl tot grootste cryptoplatform van de Benelux uitgegroeid. Hier vind je actueel cryptonieuws en achtergrondinformatie. Ook kom je verschillende producten tegen waarmee je zelf actief in crypto kunt gaan handelen.

AllesOverCrypto is de maker van de Crypto Masterclass. Het is naast een trainingsbedrijf ook een zeer populaire website als het gaat om cryptocurrency’s en blockchain. Je kunt ze zien als dé cryptofamilie van de Benelux.

Ze geven je de tools en lessen om meer te leren over de baanbrekende technologie van blockchain. Hun missie is om ervoor te zorgen dat de Benelux vooroploopt qua kennis op dit gebied en dat iedereen met verstand van de markt kan handelen in de cryptomunten. Op deze manier kunnen mensen goed hun kansen op de markt inschatten en nemen ze verantwoorde risico’s.

De bedenkers achter Allesovercrypto

Zoals gezegd, heeft Allesovercrypto drie verschillende oprichters:

 • Patrick Suiker

Een geboren ondernemer en handelaar, die een Masterdiploma Entrepeuneurship op zijn naam heeft staan. Litecoin was zijn eerste cryptoliefde en inspireert hem al sinds 2013.

 • Derek Westra

Derek Westra is vooral bezig met de psychologie van de economische en financiële wereld. Hij heeft een Masterdiploma Gedragseconomie & Speltheorie op zijn naam staan en is sinds 2013 mateloos geïnspireerd door de “revolutie” die het fenomeen crypto gaat veroorzaken.

 • Robin Westra

Robin Westra wordt gezien als de technische man binnen Allesovercrypto. Hij heeft een Bachelorsdiploma Computer Science op zijn naam staan en is een perfectionist in hart en nieren. Hij is verantwoordelijk voor de snelheid en het grote gebruiksgemak van het platform. Ook heeft hij een goed oog voor welke munten potentieel hebben en welke “Shitcoins” zijn.

Wat maakt ons geschikt als crypto broker reviewers?

De financiële markten zijn voor ons geen geheim. Beleggen doen we in de redactie allemaal in meer of mindere mate. Crypto’s zijn een nog wat nieuwe belegging voor ons, maar we volgen de ontwikkeling al sinds de eerste crypto – de Bitcoin – nog in de kinderschoentjes stond. Bovendien lezen we ons goed in. Met andere woorden: we hebben ons huiswerk gedaan.

Blijf kritisch op het crypto kenners aanbod

Tegenwoordig schieten er links en rechts zogenaamde “crypto kenners” als paddenstoelen uit de grond. Crypto’s zijn hip. Er valt veel geld mee te winnen. Maar ook veel geld mee te verliezen en dat wordt er meestal niet bij verteld. Als Allesovercrypto.nl beweert échte crypto kennis in pacht te hebben, dan voelen we dat natuurlijk eerst even stevig aan de tand.

Allesovercrypto.nl: voorbij de eerste scepsis

Oké, dus we waren in eerste instantie wat scepsis over Allesovercrypto.nl. Niet zo gek: wij zijn van het eerst zien, dan pas geloven. Inmiddels hebben we Allesovercrypto.nl van onder tot boven door gescrold en zijn we tot de conclusie gekomen dat het platform een aanwinst is.

Wat beloven crypto brokers zoal? Hoeveel hiervan mag je geloven?

Je hoort vaak het geluid dat crypto’s een “gouden investering” zijn. Vooral met de nog kleine en onbekende crypto’s zou op termijn heel veel geld te verdienen zijn als deze in de (nabije) toekomst booming worden. Dat is zeker waar, maar er moet ook bij worden gezegd dat er veel schimmige crypto’s op de markt worden gebracht, die vrijwel zeker nooit iets waard worden, of binnen de kortste keren alweer van het oppervlakte van de aarde verdwijnen.

Op deze criteria beoordelen wij crypto kenners en brokers

Op het gebied van crypto zijn wij erg streng:

 • Wij verwachten van een platform als Allesovercrypto dat hier genoeg kritische geluiden op te vinden zijn
 • Wij gaan ervanuit dat veel kennis gratis beschikbaar is
 • Wij zijn op zoek naar een platform dat makkelijk navigeerbaar is en waarop je makkelijk vindt wat je zoekt
 • Ook zoeken we een platform dat een meerwaarde is voor zowel de beginnende als de ervaren belegger
 • Heb je een vraag of een klacht? Wij gaan ervanuit dat de klantenservice goed te bereiken is en je verder helpt
 • Als er betaalde cursussen of diensten tussen staan, verwachten wij dat deze een eerlijke prijs hebben.

Wat leer je met de Crypto Masterclass: Money Mastery?

bitcoin beginnerscursus

Nadat je deze cursus hebt gevolgd, kun je zelfstandig cryptomunten kopen en verkopen en snap je ook de achterliggende technologie ervan.

 • Je krijgt een definiete inleiding in cryptocurrency, zodat je geen vraagtekens meer hebt over wat er allemaal bij komt kijken. Bijvoorbeeld als het neerkomt op beveiliging van je investeringen.
 • Je leert alles over beleggen in cryptocurrency, zodat de waarde van jouw vermogen steeds meer wordt in de vorm van een belegging.
 • Dit is ook meteen een cryptocurrency trading-cursus, dus je leert ook hoe je kunt handelen (daytraden) in cryptocurrency.
 • Wil je bijvoorbeeld alles weten over Bitcoin, dan geldt dit als een ideale Bitcoin-cursus.
 • Wil je weten hoe je precies coins inkoopt, dan krijg je dat ook precies uitgelegd.
 • Je leert wat de buitenkansjes zijn in crypto.

Allesovercrypto.nl in de praktijk getest: dit zijn onze bevindingen

Ons onderzoek heeft geleid tot grotendeels positieve bevindingen. De bedenkers achter Allesovercrypto.nl lijken voldoende kennis van zaken te hebben en zijn zich ook bewust van de risico’s van crypto. Zij geven geen beleggingsadvies, maar vergroten vooral je praktische kennis.

Aanbod van crypto producten bij deze cryptospecialist

Allesovercrypto.nl heeft allereerst een erg groot aanbod blogs. Deze blogs gaan over van alles en nog wat: van het kopen van crypto tot hoe de Blockchain werkt, van hoe je met wallets om moet gaan tot wat de wetgeving omtrent crypto is en van passief inkomen tot online geld verdienen. Daarnaast vind je meerdere betaalde producten die we hieronder bespreken.

De gratis Crypto Masterclass

Wil jij bijvoorbeeld een gratis Crypto Masterclass volgen? Deze heeft het volgende te bieden:

 • Je leert in het kort hoe je geld kunt verdienen op de markt met crypto
 • Ervaring en kennis, zelfs kapitaal, zijn geen vereisten
 • De training komt inclusief drie gratis e-boeken
 • Je leert alles over Bitcoin, maar ook over andere soorten crypto

Een belangrijke toevoeging zijn de “verborgen parels”: cryptomunten die in potentie op termijn erg veel geld waard gaan worden

Het Allesovercrypto Crypto Forum

Op het Allesovercrypto forum kunnen leden vragen stellen en kennis met elkaar delen. Als je snel op zoek bent naar een uitgebreid antwoord voor een probleem waar je tegen aanloopt of advies zoekt van anderen, kun je hier terecht. Ook worden op het Forum verschillende nieuwtjes gedeeld.

Money Mastery: Uitgebreide cryptocursus

De uitgebreide cryptocursus kost je 1.997 euro. Voor die investering krijg je een heleboel terug:

 • In totaal 36 uur aan exclusief videomateriaal
 • Een lijst van in totaal 200 quizvragen waarmee je je cryptokennis toetst
 • De rest van je leven toegang tot updates die aan de cursus worden toegevoegd
 • Maar liefst 6 verschillende e-boeken: van De Bitcoin Bijbel tot Belastinggids voor Crypto
 • Je krijgt toegang tot de VIP Community Groep
 • Je krijgt een crypto expert als mentor aangewezen waarmee je kunt sparren
 • Je krijgt 100% niet-goed-geld-terug garantie
 • Bovendien krijg je nog eens 20% korting op al je transactiekosten bij Binance.

Welke kosten ben je bij Allesovercrypto precies kwijt?

Wat je bij Allesovercrypto betaalt is afhankelijk van wat je precies aanschaft. Je kunt ook kosteloos veel kennis opdoen. Verder zijn er verscheidene e-boeken, een gratis cursus en zelfs enkele cryptoproducten te koop. Het duurst is uiteraard de volledige cryptocursus.

Is Allesovercrypto.nl zijn geld waard?

Dat verschilt. Ben jij een fanatieke handelaar, of ben je van plan fanatiek te gaan traden in crypto, dan kunnen we de Allesovercrypto zeker aanraden. Met alle praktische kennis en tips die je hier bijleert, kun je je investering zeker terugverdienen (en meer) als je eenmaal gaat handelen.

Wordt de cursus wel up-to-date gehouden?

In de crypto-wereld gaan de ontwikkelingen hard. Daarom vinden wij dat de cursus up-to-date moet blijven. We werden prettig verrast toen we zagen dat de makers van de Crypto Masterclass de gehele cursus niet alleen om de zoveel maanden updaten, maar dat ze de cursus ook continu aanvullen met nieuwe lessen en modules.

De Crypto Masterclass is de laatste tijd meerdere malen geüpdatet en hierdoor completer dan ooit. Het valt ons op dat de geüpdatete Masterclass veel meer inhoud bevat: maar liefst 36 uur aan videomateriaal ondertussen.

Onze testervaringen: welke resultaten hebben we gemeten?

De redactie heeft eerst de gratis cryptotraining en toen de uitgebreide cryptocursus gevolgd. We moeten zeggen dat we erg tevreden zijn over wat we hebben geleerd. Aanvankelijk waren we met crypto niet zo bekend, wisten er weinig vanaf, maar inmiddels kunnen we fluitend onze weg vinden bij iedere crypto broker. Nu moeten de resultaten met hoge winst nog volgen.

Zijn er goede ervaringen over deze Crypto Masterclass?

Het is een volledig Nederlandse cursus, wat in goede aarde valt onder de gebruikers: Allesovercrypto.nl heeft een hechte groep cursisten en ze zijn laaiend enthousiast. Er zijn dan ook alleen maar positieve ervaringen, bovendien zijn de reviews over Allesovercrypto.nl geverfieerd. De trainers reageren altijd zo snel mogelijk en doen dit via Facebook, Twitter mail en op hun forum.

Reviews en ervaringen van andere recensenten over Allesovercrypto.nl

RecensentSamenvatting van de review
De Moderne NomadenDeze reviewer had eigenlijk geen interesse in het onderwerp van de training, maar is door de trainers toch overstag gegaan. De training vertelt je alles wat je moet weten over crypto. De prijs van de cursus is reëel gezien de waarde die het je daarna op kan leveren.
Online Rijkdom SpecialistDeze bron geeft aan al meer verdiend te hebben met crypto dan de cursus hem gekost heeft. Hij is blij dat de cursus regelmatig ververst wordt met nieuwe informatie. Je leert de basis over handelen in crypto en dat is precies wat de cursus ook als doel heeft. Terminologie kan soms wel wat lastig zijn.
Marc HealthyDe cursus is ook geschikt voor beginners, zegt deze reviewer. Met de quiz kun je je eigen kennis checken en de afwisseling tussen tekst en video’s vindt men prettig. Ook al verdien je het geld daarna terug, de cursus kost wel een flinke cent.
Cryptotips.euDe taal in de cursus is helder en de video’s ondersteunen bij het informeren over crypto. Ook hier wordt benadrukt dat de cursus een aardig prijskaartje heeft. Je moet flink geluk hebben bij het handelen in crypto om dat terug te verdienen.
De Online OndernemerDe reviewer handelde al in crypto toen hij deze cursus is gaan doen. Hij is blij met de hoeveelheid informatie in de cursus. Je kunt de cursus in je eigen tempo volgen en de structuur is duidelijk. Na het aanschaffen van de cursus heb je nog wel een startbudget nodig om crypto te kunnen kopen.
Geld Verdienen Op InternetDeze cursus is een echte aanrader volgens de bron. Hij adviseert de training aan iedereen die met crypto wil starten. Vooral de bonussen zijn de moeite waard volgens de reviewer.
Slim Leren BeleggenOok hier wordt aangegeven dat beginners prima met de cursus uit de voeten kunnen. Het lesmateriaal is helder en de video’s voegen nog iets toe. De e-books zijn interessant en de cursist vindt de cursus ook echt zijn geld waard. Je wordt stapsgewijs door de materie geleid en met vragen kun je altijd bij de trainers terecht.
DD ReviewsDe cursus wordt als enorm uitgebreid ervaren door de reviewers. Het gaat in de cursus niet alleen om theorie, maar ook om je mindset. Het mentorschap wordt als waardevol bestempeld. Je kunt fouten voorkomen door deze training.

Onze tip: ontdek sowieso de wereld van de crypto valuta en leer investeren

Je hebt er vast al wel van gehoord op een verjaardag of bij een zakenlunch: crypto currencies. De eerste keer hoor je de termen om je oren vliegen en weet je nauwelijks waar het over gaat. Je komt ’s avonds thuis en bij het naar bed gaan besluit je toch nog even wat van die woorden die je hebt kunnen onthouden op je tablet op te zoeken. Crypto, bitcoin, blockchain en minen, dat weet je je nog te herinneren, maar daarna stopt het al snel. Je kijkt wat er op internet over geschreven wordt, maar er is zoveel en vooral zoveel verschillende informatie over het onderwerp te vinden, dat je je tablet maar weer op je nachtkastje legt en er even niet meer aan denkt. Het is op dit moment te gecompliceerd voor je.

’s Nachts droom je over hoe het zou zijn als je je partner eens zou kunnen verrassen met een nieuwe auto – in plaats van altijd die tweedehandsjes die na een paar maanden al weer reparaties of groot onderhoud nodig hebben – of hoe jullie eindelijk die huwelijksreis naar een ver land kunnen gaan maken na la die jaren. Je wordt wakker uit deze droom en ziet nog steeds de verbazing en blijdschap op het gezicht van je partner. Je voelt je de gelukkigste persoon ter wereld. Langzaamaan begint het zaadje dat al veel eerder in je gedachten geplant is te groeien. Het wil los uit het beschermende velletje en eindelijk boven de aarde uitkomen om zonlicht te krijgen. Het wil blaadjes laten groeien en bloemen dragen. Het wil stralen en een gelukkig leven leiden.

Het mooie van crypto valuta

En dan ga je je verder verdiepen. In de krant valt je op dat er steeds meer over crypto valuta te lezen is. Je raakt enthousiaster, maar onbekend maakt onbemind en dat zit je dwars. Hoe kun je voldoende informatie verzamelen, om te beslissen of en zo ja, hoe je dit nieuwe avontuur aan gaat pakken. Het belangrijkste is in ieder geval dat je niet al rijk hoeft te zijn om mee te kunnen doen aan deze nieuwe trend. Net als bij bitcoins kun je op een moment instappen dat de waarde nog laag is. Wat vooral geldt is dat je voldoende kennis moet hebben om de techniek erachter te snappen. Pas dan kun je voor jezelf een strategie ontwikkelen die je gaat helpen tijdens het handelen in crypto valuta. Maar hoe kom je aan kennis? Van wie kun je op een prettige manier leren, zonder dat je alleen maar met je neus de theorie in hoeft te duiken?

Onze videoreview over Allesovercrypto.nl

Wat maakt Allesovercrypto uniek ten opzichte van de concurrent?

Allesovercrypto is als platform redelijk uniek binnen Nederland. Je vindt hier ontzettend veel praktische informatie over crypto. De blogs alleen al zijn een verrijking voor iedereen die meer over Bitcoin en andere cryptovaluta te weten wil komen. Intussen zijn er wel meerdere aanbieders actief die hun kennis en inzichten over crypto delen in uitgebreide betaalde cursussen.

Een expert telefonisch aan het woord: conclusies

De expert die we telefonisch geraadpleegd hebben, was ook erg te spreken over het platform. Dat heeft ermee te maken dat de oprichters en overige professionals weten waar ze het over hebben en veel aandacht besteden aan het up to date houden van het kennisniveau. Of een (dure) betaalde cursus volgen de moeite waard is, hangt af van je ambities.

De supportafdeling van Allesovercrypto.nl: hoe werkt deze?

Allesovercrypto is een 100% Nederlands bedrijf dat gevestigd is in Alkmaar. Middels een

contactformulier op de website kun je je vraag stellen. Je kunt je mail ook sturen naar [email protected]. Mocht je heel snel antwoord willen krijgen, dan word je aangeraden van het Forum gebruik te maken. Over het algemeen kunnen wij niet klagen over de support.

Voor wie is Allesovercrypto geschikt?

Allesovercrypto is letterlijk geschikt voor mensen die “alles over crypto” te weten willen komen. Als je simpelweg nieuwsgierig bent naar wat de cryptowereld precies inhoudt en hoe deze zich ontwikkelt, dan vind je in de blogs en op het Forum alles wat je nodig hebt. Wil je actief en winstgevend gaan handelen, dan kun je de kennis uit de cursussen in de praktijk toepassen.

AllesOverCrypto helpt

Wat is er beter dan geholpen worden door mensen die de ervaring al hebben? Precies, dat is waar je naar op zoek bent. Je drang naar informatie wordt beloond door een partij te kiezen die de kennis en expertise heeft waar jij ook echt wat aan hebt. Je gevoel heeft al aangegeven dat deze digitale betaalmarkt kansen biedt, nu alleen nog ontdekken hoe je ideeën omzet in werkelijkheid. Het team bij AllesOverCrypto bestaat uit drie initiatiefnemers die zelf al jarenlang ervaring hebben met de crypto wereld. En dat betekent dat ze het klappen van de zweep goed kennen en je ook geen onzin verkopen. Het leven gaat altijd gepaard met risico’s, maar door de beste informatie die beschikbaar is te verzamelen, kun je de risico’s voor jezelf verlagen tot een acceptabel niveau. Door de verhalen van de oprichters van AllesOverCrypto te horen, leer je vanzelf hoe je je ambitie waarheid kunt maken.

Kan het nog mooier?

Een passie voor crypto hebben is één ding, maar hoe breng je je kennis en kunde over op anderen? Een echter verkoper kan elk product – zelfs als hij er niet achter staat – aan de man brengen, maar daar gaat het bij AllesOverCrypto juist niet om. Het team is eerlijk over de opstartfase en dat je je eigen koers op een gegeven moment moet gaan varen. Je hebt lef nodig om met crypto valuta te straten en het liefst ook een financiële buffer. Deze buffer geeft je gemoedsrust, waardoor je de ruimte hebt om te leren spelen met crypto currencies en fouten durft te maken. Want heel eerlijk, fouten maken doe je altijd in het begin. Het maakt niet uit of je een nieuwe hobby begint of van baan verandert, wanneer je met iets onbekends start, vormt het leerproces onderdeel van je succes. Door fouten te maken ontwikkel je een gevoel voor strategie en krijg je een neus voor goede crypto investeringen. Met een buffer geef je jezelf de rust en tijd om deze ontwikkeling ook werkelijk door te maken. Je blijft dan niet afhankelijk van anderen of hun adviezen, die niet altijd uitkomen.

Het ondersteunende team – niet onbelangrijk

Behalve de drie oprichters is er nog een heel team aan mensen dat je via de website, het forum of de trainingen ondersteunt tijdens je crypto ontdekkingsreis. Op dit moment bestaat het totale team uit tien mensen en als Nederland ook geïnfecteerd raakt met het crypto virus, zal de ondersteuning alleen maar uitbreiden. Voor elk vakgebied is er een specialist waar je gericht hulp bij kunt zoeken. Of het nu gaat om de theoretische of de technische kant van crypto, het hele team deelt de passie voor de spannende crypto markt. En – niet te vergeten – iedereen heeft al ervaring met crypto investeringen. Wanneer je contact opneemt, is er dus altijd iemand die van wanten weet. Vergeet niet dat de wereld van de digitale valuta heel anders in elkaar steekt dan de normale bankwereld. Het team pretendeert dan ook niet je financieel advies te kunnen geven of investeringen voor je te doen, zoals andere partijen dat wel eens beloven. Eerlijkheid staat voorop en als je er voor kiest om de training te volgen, merk je dat al snel.

Verschil vroeger en nu – welk leermoment levert jou deze informatie op?

Sommige mensen zijn al wat ouder en meer ervaren en hebben genoeg van de traditionele wereld waarin banken, bedrijven en overheid alle macht in handen hebben en de gewone mens als een marionet behandeld wordt. Misschien ben jij ook wel zo iemand. Je hebt ideeën, je bent creatief, ondernemend en je werkt hard, maar je komt niet vooruit en hebt vooral het gevoel alleen maar tegengewerkt te worden. Leningen, regeltjes, je hebt er genoeg van. Je wilt weer zelf kunnen kiezen en niet alleen maar een selectie kunnen maken uit wat een ander bepaald heeft wat goed voor jou is. Je voldoet niet aan de voorwaarden of past net niet binnen de doelgroep om ergens gebruik van te kunnen maken en dus zoek je naar een andere weg. Het kan ook zijn dat je nog jong bent en na wat zoek- en speurwerk tot de conclusie gekomen bent dat het huidige monetaire stelsel toe is aan vernieuwing. Je wilt er als de kippen bij zijn en niks missen. Geld verdienen met een saaie kantoorbaan om zo snel mogelijk een hypotheek te kunnen afsluiten is al lang niet meer de norm.

Leven – het is wat je er zelf van maakt

Jij bepaalt nu hoe je wilt leven. Het is nog steeds goed om je van kleins af aan te ontwikkelen en diploma’s te halen in een onderwerp waar je goed in of enthousiast over bent. Maar een diploma op zak hebben is geen garantie voor succes. Andersom geldt precies hetzelfde: wanneer je geen enkel diploma behaald hebt, kun je nog steeds slagen in het leven. Wanneer je kiest om een deel van – of je gehele – inkomen uit crypto valuta te halen, moet je ergens starten. Jong starten betekent snel ervaring op doen en een onderbuikgevoel ontwikkelen dat je kunt combineren met een bewezen strategie. Heb je de kennis en expertise? Dan ben je niet meer (of in ieder geval veel minder) gebonden aan het traditionele verdienmodel waarvan de maatschappij om je heen waarschijnlijk nog steeds verwacht dat je die volgt. Je kunt gaan reizen en op elke plek van de wereld (als je de basismiddelen maar tot je beschikking hebt natuurlijk) je crypto portfolio uitbreiden en de waarde van je crypto valuta zien groeien.

Gun jezelf een goede start en financieel perspectief voor de toekomst

Je kent de website, hebt kennis gemaakt met het team, dan wordt het nu tijd voor serious business. Hoe ga je je ontwikkelen op crypto gebied om je eigen dromen waar te kunnen maken? De gratis training bij AllesOverCrypto geeft je de basis om aan de slag te kunnen gaan. Je start vanaf nul. Al wat meer weten over crypto valuta is natuurlijk mooi meegenomen, maar het is geen vereiste om deel te kunnen nemen aan de training. In een kort tijdsbestek krijg je de minimale informatie die nodig is om je eerste crypto munt te kopen. Je leert over de verschillende strategieën die er zijn en waarom je voor de ene of de andere zou kiezen. Zodra je je hebt aangemeld ontvang je meteen een lading aan digitale crypto informatie die je niet meer zelf hoeft te zoeken. Daar ben je wel een weekendje zoet mee. Het geeft je ook veel inzichten en knowhow om je eigen pad vorm te geven. Je hoeft dan na het volgen van de training niet meer elke avond van de week bezig te zijn met je crypto investeringen, maar met een half uurtje per week heb je eigenlijk al genoeg tijd besteed aan je handel in digitale valuta.

Twijfel je nog of je de training wilt volgen? Doe in ieder geval iets

Begin bijvoorbeeld op AllesOverCrypto met de zeven gratis lessen die aangeboden worden. Je krijgt inzicht in de exchange, je risicoprofiel en het nut van een wallet. Lees ook over de invloed van emotie op algemeen consumentengedrag en hoe je dit net níet bij crypto van invloed wilt laten zijn, hoe moeilijk of spannend dat soms ook is. Kom je tot de conclusie dat de wereld van de digitale valuta niks voor jou is, dan is er niks aan de hand en onderneem je verder geen actie. Je gaat weer lekker de volgende ochtend aan het werk voor je baas en slaapt er geen nacht minder om. Maar als het toch begint te kriebelen na alles wat je gehoord en gelezen hebt, als je toch jouw aandeel op de crypto beurs wilt hebben, als je een kleine buffer hebt waarmee je iets wilt gaan doen, dan kan de gratis training precies zijn wat je nodig hebt om vertrouwen in jezelf te kweken. Je hebt na het volgen van de training de basis op zak om een onderbouwde keuze te maken uit alle digitale valuta die beschikbaar zijn. Je ontdekt snel dat er nieuwe crypto valuta op de markt komen en ontwikkelt een zesde zintuig om je portfolio op een wenselijk niveau te brengen. Als je de eerste stap durft te nemen, volgt er altijd een volgende stap en ontstaat er altijd iets positiefs.

Bitcoin heeft bewezen geen tijdelijke hype te zijn

bitcoin cursus allesovercrypto review

De bekende hype rondom Bitcoin was in 2018 volledig verdwenen maar sinds 2019 is deze weer aan het terugkomen! Wanneer je voor de grap ‘bitcoin’ Googlet, vind je dagelijks meerdere nieuwsberichten – door verschillende grote nieuwsbronnen – over de stijgingen van crypto.

Conclusie: is de Crypto Masterclass waar voor je geld?

Als je een complete cursus wilt, zodat je eindelijk een volledig beeld hebt van wat je precies moet doen met crypto, zoek dan niet verder. Zoek je een cursus crypto traden of wil je algemene kennis over crypto, geef dit dan een kans en leer handelen in cryptocurrency.

Vooral als je van de korting gebruik kunt maken, is deze cursus zijn geld helemaal waard – en bovendien heb je 90 dagen bedenktijd.

Stappenplan: zelf aan de slag bij Allesovercrypto

Als je actief met crypto aan de slag wilt, raden wij je aan bij Allesovercrypto de volgende stappen te ondernemen:

 • Begin met het doorspitten van de blogs om je basis- en verdiepende cryptokennis te vergroten
 • Volg vervolgens de gratis training
 • Wil je nog meer ontdekken? Volg dan de uitgebreide, betaalde training
 • Pas als je alle feiten keurig op een rijtje hebt, schrijf je je in bij een broker om actief te gaan beleggen.

De evolutie van de crypto markten

De financiële markten kunnen heuse achtbanen zijn. Dat geldt zeker voor de cryptomarkten. Wat crypto’s gaan doen, is ontzettend moeilijk te voorspellen. De ene crypto kan exploderen en plotseling tien keer zoveel waard worden als een maand geleden, terwijl de ander kan imploderen en zo goed als waardeloos wordt. Crypto’s zijn niet bepaald stabiele financiële producten. dat maakt dat je er veel geld mee kunt verdienen, maar ook net zo makkelijk op kunt verliezen. 

Updates van Allesovercrypto: hoe vaak komen deze voor?

Allesovercrypto produceert voortdurend nieuwe content, veelal in blog vorm. Je kunt er dus vergif op innemen, dat er elke maand, elke week – soms zelfs iedere dag – weer iets nieuws op te ontdekken is. Ook is het niet uitgesloten dat het cursusaanbod wordt geüpdatet of uitgebreid.

Reviews van anderen: Allesovercrypto in bullet-points

Marchealthy.nlMarchealthy is erg te spreken over de Crypto Masterclass van Allesovercrypto. Het fijne is dat je alle materie op je eigen tempo kunt raadplegen en dat je de video’s kunt terugkijken zoveel je wilt. Bovendien komt de cursus met voldoende extra’s.
Verdienexpert.nlAllesovercrypto wordt een betrouwbaar bedrijf genoemd dat beginnende ondernemers helpt en ondersteunt waar nodig. Je leert hier stapsgewijs handelen en word je bewust gemaakt van de risico’s.
Bedrijvenconsultant.nlBedrijvenconsultant ziet de Crypto Masterclass als “complete cursus”. De cursus leert je alles wat je over crypto weten moet. De cursus is zijn geld absoluut waard, onder meer door de 90 dagen bedenktijd.
Marketingcompleet.nlMarketingcompleet heeft een paar (kleine) verbeterpuntjes voor de Crypto Masterclass. Zo zit er flink tempo in de cursus en mag het af en toe met iets meer rust. Verder worden er af en toe wat overbodig veel moeilijke woorden gebruikt in de uitleg.
Trustpilot.comOp Trustpilot zijn maar liefst 1.115 reviews bekend over Allesovercrypto. De gemiddelde score van al die reviews is 4,8 uit 5. Maar liefst 84% van alle reviewers geeft een 5/5. Nog eens 13% geeft 4 uit 5 sterren. Minder dan 2% geeft Allesovercrypto een “slecht” of “zeer slecht”. Wat ook opvalt: Allesovercrypto schrijft een persoonlijke reactie op zo’n beetje elke geschreven review.

Alternatieven

Beste algemene keuzeMadelon Vos – Madelon Vos biedt een net zo groot platform als Allesovercrypto. Ook hier kun je gratis kennis opdoen en een betaalde cursus volgen.
Onze persoonlijke favorietCryptocommunity – Cryptocommunity bruist van het leven. Ook hier voortdurend updates en verdiepende artikelen.
Beste budgetoptieBeleggen.com – Beleggen.com is wat breder georiënteerd dan crypto alleen, al kun je de kennis die je hier opdoet ook zeker op de cryptohandel toepassen.

Conclusie: wel of niet beginnen met Allesovercrypto?

ReviewAllesovercrypto.nl
SamenvattingAllesovercrypto heeft een volledig Nederlands platform dat goed in elkaar zit en zowel de cryptoleek als de ervaren cryptohandelaar voldoende te bieden heeft. Cursussen zijn wel alleen voor de beginnende handelaar geschikt.
Review doorDe redactie
BeoordelingOns eindcijfer: 9.2 uit 10.

Dit doe je nu: jouw vervolgstap op cryptogebied

Als je echt geïnteresseerd bent in crypto handelen of er simpelweg meer over te weten wilt komen, kun je het platform zeker eens uitproberen. Misschien is de gratis cursus wel iets voor jou om uit te proberen. Of je kiest voor één van de hierboven genoemde uitstekende alternatieven.

FAQ: veel gestelde vragen over Allesovercrypto.nl

 • Krijg je garantie bij Allesovercrypto?

Jazeker, er geldt een 14 dagen durende tevredenheidsgarantie. Het platform is wettelijk verplicht je deze garantie te bieden. In de praktijk betekent het dat je 14 dagen de tijd hebt je te bedenken na aankoop van een betaalde dienst of cursus. Binnen die tijd krijg je je geld dan terugbetaald.

 • Wat is het idee achter Allesovercrypto?

Zoals gezegd, is Allesovercrypto door drie crypto fanaten opgericht. Respectievelijk zijn dit Patrick Suiker en Robin en Derek Westra. Elk van hen heeft zijn eigen expertise binnen de onderneming.

 • Welke kosten ben je kwijt bij Allesovercrypto?

De Cryptomasterclass kost je 1.997 euro, maar als je eerste de gratis training volgt, ben je 997 euro kwijt. Daarnaast kun je het Crypto Portfolio aanschaffen, dat 97 euro kost. Crypto Signals kost 27 euro.

 • Hoe snel kun je je investering terugverdienen?

Aan de hand van de kennis die je opdoet, heb je zeker kans je investering terug te verdienen. Hoe snel dat gaat, is afhankelijk van hoeveel geld jij in crypto investeert en hoeveel geluk je hebt op de beurs. Eén ding is zeker: je kans op succes is zeker groter als je eerst in jezelf investeert.

Gratis media over/van Allesovercrypto.nl: denk aan podcasts en YouTube

 • Zoals gezegd kun je bij Allesovercrypto een gratis training volgen, waar je alles over cryptomunten en een succesvolle beleggingsstrategie leert.

Onze review samengevat

ReviewAlles Over Crypto
SamenvattingIn onze beleving is Alles Over Crypto de meest eenvoudige en overzichtelijke plek waar je de basis én de fijne kneepjes van crypto kunt leren. De informatie wordt speels en interessant gebracht, waardoor wij continu geïnteresseerd bleven.
Review doorDe Redactie
Beoordeling9.2 (van de 10)
StartenStart hier

Leer met deze cursus meer over hoe jij geld kunt verdienen met cryptocurrency’s

Klik hier om meer over crypto te leren.

Op jouw succes!