Wat zijn de alternatieven voor WordPress als je een manier wilt vinden om zelf een website te maken? Hier vind je alternatieve website-builders website-makers. Lees verder…

Alternatief 1: Programma’s als JouwWeb, Wix of Jimdo

Als WordPress te ingewikkeld is, dan betekent dat nog niet dat je het hoeft op te geven. Er zijn namelijk méér goede tools om zelf websites te maken. Klik hier voor een overzicht van deze alternatieven.

Welke het beste alternatief voor WordPress is? Naar mijn mening is dat JouwWeb. Klik hier voor mijn review over JouwWeb.

Je kunt ook nu gewoon zelf jouw website maken met de altijd-gratis-versie van JouwWeb.Klik hier om JouwWeb direct gratis uit te testen.

Alternatief 2: Je website uitbesteden

Als je zelf niet de moeite wilt doen om met WordPress aan de slag te gaan, dan kun je het maken van jouw website uiteraard ook uitbesteden.

Er zijn twee manieren waarop je jouw website kunt uitbesteden:

  • Manier 1 om je website uit te besteden: een websitebouwer inhuren die zelf gebruikmaakt van WordPress-templates. De kosten hiervan zijn ongeveer 300 euro omdat het voor deze website-makers een kwestie is van copy-pasten. Het is een routine-handeling voor ze.
  • Manier 2 om je website uit te besteden: een websitebouwer inhuren die een custom website voor je maakt. Eventueel zet deze websitebouw deze custom website in WordPress zodat je zelf wijzigingen kunt maken. Je hebt dan je unieke ‘WordPress-thema’, speciaal voor jou gemaakt. Zo’n custom website begint bij 2.000 euro.

Het beste alternatief voor WordPress? Geef JouwWeb een kans

Start nu je eigen website!

Op jouw succes!

Gerelateerd: lees verder...