Is Thrive Themes een goede tool-set voor jouw WordPress-website? In deze review delen we onze ervaring met dit premium thema- en plugin-pakket. Zou je voor Thrive Themes moeten gaan of moet je hem laten staan? Lees verder…

Wat is Thrive Themes?

Zoals de naam al zegt: Trhrive Themes is één pakket dat je in zijn geheel in één keer moet aanschaffen, waarmee je ineens 10 premium plugins hebt. De belangrijkste plugin is Thrive Architect, een uitgebreide pagebuilder inclusief complete templates.

Hoe gaat dat in zijn werk? Wie Thrive Themes aanschaft, begint met de WordPress-plugin: ‘Thrive Product Manager’. Vanuit daar kan een speciaal Thrive-thema geactiveerd worden – of enkel de Thrive-plugins. Het klinkt veel en onoverzichtelijk – en dat is het eerlijk gezegd ook. Daarom vind je hierboven een fijne overzichtsvideo om het duidelijker te maken.

Klik hier voor alle info en lees deze review verder voor onze mening.

Hoeveel kost Thrive Themes en is het een fatsoenlijk product?

Thrive Themes is vriendelijk geprijsd voor wat je er allemaal mee kunt: voor 19 dollar per maand (bij jaarlijkse betaling) heb je het complete pakket. Dat is een goede prijs, aangezien je veel premium tools krijgt die ook nog eens erg conversie-gericht zijn.

Is het een goed product? Hoewel er ook nadelen zijn die we straks bespreken, vinden we dat Thrive Themes aan te raden is. De belangrijkste reden is: Thrive Themes converteert als een tierelier. Al hun tools, elementen en plugins zijn zodanig ontworpen dat jouw website-bezoekers de volgende stap nemen.

En wat converteert goed? Lelijkheid. Dit is geen grap, maar een bekende best practise in de online marketing-wereld. Thrive Themes is zeker niet lelijk, maar het is ook niet zo sexy als bijvoorbeeld Divi. Daarentegen converteren Thrive-websites veel beter dan Divi.

Ze maken hun belofte dus absoluut waar: Thrive Themes is erop gericht om jou aan meer conversies te helpen, en dat kunnen we bevestigen. Hier kun je het met eigen ogen zien.

Voor- en nadelen van thrive themes

Thrive themes is een geavanceerde Worpress suite die zich richt op het ontwikkelen van krachtige plugins en themes om je bedrijf op het web te ondersteunen. Het is daarom een populaire keuze voor veel bedrijven die hun marketing en website op orde willen brengen. Speciaal ontwikkeld door een marketeer en een webontwikkelaar om in de behoefte van moderne bedrijven en bloggers te voorzien. Thrive themes richt zich op het laten groeien van conversies en je bedrijf online te laten groeien. Maar is het de beste optie voor jouw digitale marketing? Wij kijken hier naar de plus- en minpunten.

Voordelen

✅ Verbetert de interactie en de betrokkenheid van het publiek door gerichte boost-campagnes voor het genereren van leads.

✅ Onderscheidt zich van andere WordPress-bouwers door zich niet alleen op de esthetiek van de site, maar ook de functionaliteit te richten.

✅ Door makkelijk te gebruiken ‘blokjes’ kan iedereen met gemak conversiegerichte sites en pagina’s ontwerpen die passen bij hun bedrijfs- of blogwensen.

✅ Volledige website-optimalisatie dankzij plug-ins die gebouwd zijn om alle delen van jouw webpagina te verbeteren zoals het commentaargedeelte, beoordelingen en widgets.

Nadelen

❌ Het is een tool die grotendeels gericht is voor marketing en je niet verder helpt op andere gebieden waardoor je andere applicaties moet hebben.

❌ Werkt alleen met WordPress dus is niet voor iedere bedrijfssite geschikt.

Wat is er niet zo goed aan Thrive Themes?

  • Hun support-team is vrij lui en geeft te vaak standaardantwoorden in plaats van daadwerkelijk de handen uit de mouwen te steken.
  • Er is geen shopping cart-functie en geen membership-functie. Dat is best raar als je met Thrive Apprentice een online cursus kunt maken. Dat moet je dus via een derde partij regelen.
  • De Thrive-themes en Thrive-plugins vertragen je website een klein beetje in vergelijking met andere thema’s. Dit is echter geen probleem omdat dat nou eenmaal inherent is aan visual builders, dus ook bij Divi of Elementor. Als je goede webhosting hebt – dan wordt dat goed ondervangen.
  • Het is overweldigend en veel – terwijl het niet makkelijk is om het allemaal te leren. Het zal een paar weken duren om echt te snappen hoe alle plugins met elkaar samenhangen en hoe ze te implementeren zijn.

Tóch doen? Thrive Themes doet het beter dan andere visual builders

Als je visual builders combineert met WordPress, krijg je altijd een gedrocht van een workflow. Dan maakt Thrive Themes er in ieder geval nog het beste van – vergeleken met andere visual builders. Het converteert heerlijk en het heeft extra premium plugins die ook daadwerkelijk erg zinvol zijn.

Hier vind je alle belangrijke informatie over Thrive Themes.

Review & ervaringen van anderen over Thrive

RecensentSamenvatting van de review
G2Het product scoort 4 van 5 sterren. Het werkt prima voor WordPress en er zijn regelmatig updates met nieuwe mogelijkheden. De klantenservice werkt prima. Met een kleine investering haal je met dit product veel winst. Een minpunt is de eigen code die gebruikt wordt.
Collective RayHet product is makkelijk te gebruiken met 276 standaard templates voor wie snel aan de slag wil. Het werkt goed voor affiliate marketing en leads. Je moet wel tijd investeren om alle mogelijkheden te leren kennen en te weten welke je wilt toepassen.
MIles BeckerThrive bestaat uit veel verschillende onderdelen en je zult ze waarschijnlijk niet allemaal gaan gebruiken. Ook deze reviewer geeft aan dat het tijd kost om alle mogelijkheden uit te zoeken. Je moet op zoek gaan naar je eigen combinatie van onderdelen.
One Hour ProfessorDit pakket biedt alles wat je ooit maar nodig zult hebben volgens deze reviewer. Je landingspagina’s zullen iets opleveren en hiervoor heb je geen kennis van code nodig.
Winning WPDe losse onderdelen zijn wellicht niet indrukwekkend, maar doordat het in een pakket wordt aangeboden, is deze bron wel tevreden. Je kunt gebaat zijn bij het abonneren op het programma, zodat je toegang tot alle deelproducten krijgt.
WP KubeDeze gebruiker brengt liever niet alle diensten bij 1 partij onder, maar heeft dat bij Thrive Themes toch gedaan en is hier zeer tevreden mee. Hij is vooral te spreken over het conversie percentage bij dit product.
WP CrafterDeze gebruiker vindt het product vrij complex in het gebruik. Door wat het pakket inhoudt, wordt dit goed gemaakt. Hij is tevreden over de verhouding tussen prijs en kwaliteit, maar is minder blij met de klantenservice.
Blog Marketing AcademyVolgens deze bron levert het product meer op dan dat het hem kost en daarom blijft hij het gebruiken. Het totaalpakket is wat aanspreekt. De klantenservice is oké, maar niet geweldig. Het werken met code kan lastig zijn voor sommige mensen. Het doet gewoon wat een page builder moet doen.

Onze review samengevat

ReviewThrive Themes
SamenvattingDe toolset van Thrive Themes is niet alleen bewezen converterend, maar ook populair. Ook in Nederland beginnen steeds meer WordPress-ondernemers de converterende tools van Thrive in te zetten. Ook wij zijn erg enthousiast over de verschillende tools, die wij dan ook regelmatig met succes gebruiken voor onze websites.
Review doorDe Redactie
Beoordeling8.9 (van de 10)
StartenStart hier

Op jouw succes!