Wat zijn de beste (gratis) sitebuilder-tools om zelf een website te maken? Op deze pagina vind je de beste website-maker-programma’s en onderaan vind je een aanbeveling welke je moet gebruiken. Wordt het Wix, JouwWeb of toch WordPress? Lees verder…

Bekijk hieronder hoe je zelf een website kunt maken: de populairste tools in de praktijk…

Hieronder kun je via video’s zien hoe de programma’s JouwWeb, Weebly, Wix, Squarespace & Jimdo in elkaar zitten. Je kunt op deze manier beoordelen of je voor het gemak van deze tools gaat – of toch de oneindige maar lastig te beheersen mogelijkheden van WordPress.

WordPress [#1 aangeraden open software]

zelf website maken beste builder

WordPress.org is volledig open software. Dat betekent dat jij, een plugin-ontwikkelaar of een vriend jouw website 100% kan aanpassen zoals jij dat wilt. Dat is natuurlijk mooi, maar voor de meeste ondernemers is het te tijdrovend en ingewikkeld.

Hieronder vind je verschillende website builders die we ‘gesloten software’ noemen. Deze programma’s zijn voor 99% van de ondernemers de betere keuze omdat je hiermee een moderne website kunt maken via veel handigere tools dan WordPress.

Qua algemene functies kunnen onderstaande tools 99% van wat WordPress ook kan, terwijl ze je ook ontzorgen van dingen als websitebeveiliging. Laten we hieronder de meest gebruikte website builders bekijken…

JouwWeb [#1 aangeraden gesloten software]

Waarom dit de beste tool is? Onderaan dit artikel vind je een link naar mijn officiële review. Ook kun je JouwWeb zelf uittesten (gratis).

Test JouwWeb hier direct gratis uit!

Weebly

Wix

Squarespace

Jimdo

De beste website builder? JouwWeb lijkt de slag te winnen…

In mijn uitgebreide review – en na er zelf een jaar mee gewerkt te hebben – beoordeel ik JouwWeb.nl als de beste website-builder die je online kunt gebruiken om een professionele website of webshop te maken voor je onderneming. Bovendien is het een volledig Nederlands bedrijf dat met 5 Trustpilot-sterren een hechte band heeft met al zijn gebruikers.

Hier lees je mijn volledige recensie.

Test JouwWeb hier direct gratis uit!

Op jouw succes!

Gerelateerd: lees verder...