Is de Affiliate Marketing Revolutie een goede training voor het leren van affiliate marketing? Is het een geschikte manier om geld te verdienen met internet? Wij schaften de cursus aan en testten het. Hier vind je de Bedrijvenconsultant-review van de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard. Lees verder voor onze mening en alle ervaringen…

Inhoud van deze pagina:

Is de Affiliate Marketing Revolutie verspilling? In dit artikel bespreken we onze persoonlijke resultaten

In deze review delen we onze persoonlijke resultaten via screenshots van onze verkopen via deze methode. Toen we de Affiliate Marketing Revolutie echter kochten, vroegen we ons vooral af of we geen verkapte salespitch van 100 uur hebben gekocht, wat nogal eens het geval wil zijn als je soortgelijke Amerikaanse trainingen koopt.

Kan de Affiliate Marketing Revolutie in korte tijd veel waardevolle lessen overbrengen? Dat was onze focus tijdens het reviewen van deze cursus van Jacko Meijaard. We gaan niet moeilijk doen om het kleine bedrag dat de volledige cursus kost, maar we hebben tijdens het reviewen van de Affiliate Marketing Revolutie streng gelet of deze cursus onze tijd niet verdoet.

Wat is “Internet Succes Gids” en wie is Jacko Meijaard?

De Internet Marketing Succes Gids is de naam van de website van Jacko Meijaard. Op deze website kun je onder andere het actieve affiliate marketing-forum vinden. Alleen studenten van Jacko kunnen daarin reacties plaatsen.

De Affiliate Marketing Revolutie is het bekendste leerproduct van Jacko Meijaard en de Internet Marketing Succes Gids. Het betreft een how-to videocursus met een zeer actief ledengedeelte om affiliate marketing toe te leren passen. De deelnemers aan de Affiliate Marketing Revolutie zijn erg actief op het ledenforum en in de offline meetings. Je krijgt dus een inspirerende omgeving om je heen.

Jacko Meijaard is de eigenaar, cursusleider en mentor die hierachter zit. Zelf is hij sinds 2011 zelf bezig met het opzetten van affiliate marketing-websites. Dit werden er door de jaren heen zelfs meer dan 100. Tegenwoordig heeft hij dit aantal teruggedrongen naar zo’n 30 eigen websites, zodat hij daarnaast meer energie overhoudt om hetzelfde aan anderen te leren. Dat doet hij via de Affiliate Marketing Revolutie.

Alle insider-informatie over affiliate marketing

affiliate-marketing-revolutie afbeelding

Wil je alles leren over affiliate marketing en gebruikmaken van een hechte community die je steunt, dan moet je dit overzicht bekijken.

Wat is de Affiliate Marketing Revolutie?

De Affiliate Marketing Revolutie is een verrassend uitgebreide training waarin je de precieze voorbeeldstappen leert om passief geld te verdienen op het internet.

De methode die jou in deze cursus geleerd wordt, is affiliate marketing. Dit is volgens Bedrijvenconsultant.nl een betrouwbare, passieve en makkelijk schaalbare methode om online geld te verdienen.

Opvallend is de lage prijs van deze online training. De prijs van 47 euro inclusief btw is buitensporig laag voor de stappenplannen, voorbeelden en lessen die gegeven worden.

De Affiliate Marketing Revolutie is opzettelijk geen enorm uitgebreide cursus. Dat was het vroeger wel, maar Jacko merkte dat de cursisten daardoor te veel in hun hoofd gingen zitten en minder gingen doen. Toch is de cursus nog altijd erg compleet:

 • 63 how-to-video’s met stap-voor-stap-uitleg
 • 7 modules
 • 6 extra modules met instructies
 • extra module met motivatie
 • extra module met handige tips

Onze videoreview van de Affiliate Marketing Revolutie

Hoe gaat dat eigenlijk? Geld verdienen met affiliate marketing?

Affiliate marketing is een methode om online geld te verdienen. Bij affiliate marketing is er sprake van twee partijen:

 1. Bedrijven die producten maken en deze producten graag willen verkopen aan nieuwe klanten.
 2. Affiliates. Zij promoten de producten van andere bedrijven. Bijvoorbeeld met een eigen website of social media. Dit kun jij zijn.

Affiliates krijgen steeds betaald als ze iets verkopen. Ze krijgen dus niks betaald als hun promotie-inspanningen geen klanten opleveren. Daarom wordt affiliate marketing ook wel eens ‘performance based marketing‘ genoemd.

Affiliate marketing werkt dag en nacht voor jou

de affiliate marketing revolutie ervaringen

Als je een website of Youtube-kanaal hebt, dan doet jouw website en/of Youtube-kanaal het werk voor jou. Als je zinvolle content hebt gemaakt, zal dat gegarandeerd grote groepen bezoekers aantrekken. Een deel van die bezoekers gaat over tot een aankoop…

Een dat allemaal zonder jouw inspanning. Die inspanning heb je als het goed is al geleverd toen je die content ging maken. Daarna gaat die content voor jou werken.

Is een volwaardig inkomen mogelijk met affiliate marketing?

affiliate marketing revolutie

Verderop in dit artikel zal ik laten zien dat affiliate marketing mijn hoofdinkomen is. Nu wil ik vooral ingaan op hoe makkelijk haalbaar dat doel voor iedereen kan zijn.

Met de methode van de Affiliate Marketing Revolutie heb je maar een paar sales per dag nodig. Je leert namelijk om producten te promoten met een aantal tientjes aan commissie per keer.

Wat is daar fijn aan? Stel dat je een product van 40 euro commissie promoot. Dan hoef je maar 3 x in de 24 uur iets te verkopen om net zoveel te verdienen als een standaard-baan.

En in die standaard-baan had je de hele dag aan het werk moeten zijn, terwijl je met je eigen affiliate-systeem op het strand kunt zitten terwijl jouw website (bijvoorbeeld) het werk doet.

In de community van Jacko Meijaard zie ik dagelijks succesverhalen langskomen van mensen die veel geld verdienen. Ook behoor ik tot die succesverhalen. Dat leg ik uit in de volgende paragraaf…

Wat zijn mijn persoonlijke resultaten met affiliate marketing?

affiliate marketing revolutie voorbeelden

Affiliate marketing is mijn hoofdinkomen en ik heb dan ook geweldige ervaringen met affiliate marketing.

 • Dagelijks krijg ik wel een notificatie over een grote affiliate-sale via het affiliate-netwerk ‘Paypro’. In Affiliate Marketing Revolutie wordt dit affiliate-netwerk uitvoerig behandeld.
 • Daarnaast maak ik een aantal keer per maand affiliate-sales voor bedrijven waar ik persoonlijk afspraken mee heb gemaakt.
 • Dagelijks verkoop ik tientallen kleine items via andere affiliate-netwerken zoals Daisycon, Tradetracker en Bol.com.

Jij kunt dit ook eenvoudig bereiken. Het is gewoon te leren, terwijl het niet moeilijk is. Het zijn een aantal specifieke stappen die je moet nemen.

Hoe maak je een affiliate-website?

Tegenwoordig heeft iedereen die een eigen website wil, veel te danken aan de uitvinding van WordPress . Dankzij WordPress is het eenvoudig om een eigen website te maken. In de Affiliate Marketing Revolutie krijg je hier een volledig stappenplan voor.

Jacko heeft ook het nogal prijzige WordPress-thema ‘Marketheme’ laten ontwikkelen. Het is voor jou optioneel om dit thema aan te schaffen, want je kunt ook gewoon met ieder ander WordPress-thema aan de slag.

Iedereen noemt steeds Paypro… Wat is Paypro en wat moet je ermee?

de affiliate marketing revolutie review

Paypro is twee dingen tegelijk:

 1. Het is een winkelwagensysteem. Dit mag je vergeten als je een affiliate bent.
 2. Het heeft ook een soort affiliate-marktplaats waarin makers van producten op zoek zijn naar affiliates – vaak zijn dat influencers.

Welke van bovenstaande twee functies zijn van toepassing voor jou als jij een affiliate marketer wordt? Functie 2: jij bent de affiliate die producten van anderen gaat promoten.

Jacko Meijaard leert je in de Affiliate Marketing Revolutie dus om affiliate te worden. Je gaat dus manieren vinden om andermans producten te promoten.

Paypro is slechts één van dit soort affiliate-marktplaatsen. Het is wel een erg populaire affiliate-marktplaats, waardoor het een belangrijke plek krijgt in de training van Jacko Meijaard.

Is dat moeilijk? Affiliate zijn?

Affiliate zijn is véél makkelijker dan wanneer je je eigen producten zou verkopen. Als je je eigen producten moet verkopen, krijg je te maken met dingen als retours, inkoop, klantenservice, klachten en ander gedoe.

Als affiliate doe je daar allemaal afstand van. Je verdient zo’n 6% (bij fysieke producten) tot 60% (bij digitale producten) van de verkoopprijs, maar je hebt dan ook nergens meer omkijken naar.

Het enige ‘moeilijke’ extraatje wat je hoeft te doen, is je affiliate-inkomsten in een Excel-programma of boekhoudpakket neer te zetten zodat je aan het einde van ieder kwartaal weet hoeveel je hebt verdiend en hoeveel belasting je moet betalen.

Hoe promoot je dan als affiliate?

beginnen met de affiliate marketing revolutie

Je kunt op talloze manieren producten promoten als affiliate. De beste manieren leer je in de Affiliate Marketing Revolutie. Ook inspireert het bijbehorende studentenforum je om nieuwe manieren te vinden en je huidige manieren te verbeteren.

Met nog meer geld van vakantie thuiskomen als dat je op vakantie ging?

Het overkwam mij voor het eerst in de zomer van 2019. Twee weken lang genieten en quality time houden met mijn opa en nichtjes.

Toen ik steeds aan het einde van de dag op mijn mobiel keek, zag ik dat ik gewoon lekker door aan het verdienen was. Na een paar dagen had ik mijn vakantie al terugverdiend.

Jacko Meijaard leeft dit leven elke dag. En ik begin dat niveau ook aardig aan te tikken.

“Gefeliciteerd! Je hebt een nieuwe commissie verdiend!”

Elke keer als ik succesvol een product promoot krijg ik een mailtje van PayPro met de melding “Gefeliciteerd! Je hebt succesvol een product gepromoot”.

Op een avond was ik uit eten en kreeg ik dat bericht 5 x achter elkaar. Iedere keer 150 euro. Ik had dus 5 online communicatie-trainingen verkocht en daarmee in een avond 750 euro verdiend.

Hoe? Mijn e-maillijst is een van mijn methodes voor affiliate marketing. Ik had nét voor dat tijdstip een mailing naar een affiliate lijst ingepland.

En dat is ook de kracht van affiliate marketing: Geld verdienen terwijl jij er op dat moment niks voor hoeft te doen.

Stel je eens voor hoe het voelt om dit ook te realiseren…

affiliate marketing revolutie kopen

Stel je voor dat je lekker uit eten bent en constant berichtjes van PayPro krijgt met de melding dat je geld hebt verdiend. Je bent na het etentje nog rijker als dat je van huis bent gegaan.

Op de prijzen op de menukaart let ik al lang niet meer. Dit wens ik eigenlijk iedereen toe. Daar is wel de nodige investering (van tijd) voor nodig.

Als je hier vandaag mee aan de slag gaat, kun je misschien dit weekend al uit eten en ook deze ervaring realiseren. The Sky Is The Limit!

Is de Affiliate Marketing Revolutie goed?

is de affiliate marketing revolutie goed

Ik vind dit met afstand een van de beste ‘Geld Verdienen Op Internet’-trainingen van Nederland. Ik heb zelf al mooie resultaten met affiliate marketing en ik ben daar helemaal niet uniek in. Het forum van de Affiliate Marketing Revolutie zit vol met succesverhalen.

De Affiliate Marketing Revolutie is namelijk de perfecte videotraining om meer inkomsten en meer vrijheid te realiseren. De uitlegvideo’s zijn duidelijk en praktisch en de community is extra krachtig. Als je alleen maar succesverhalen om je heen hebt, ga jij sowieso de volgende worden.

Een ander uniek aspect van de training vind ik bovendien dat Jacko je gewoon alle stappen letterlijk laat zien voor het opzetten van een affiliate-business. Dat doet hij door het opnemen van zijn volledige beeldscherm en daarbij laat hij niks weg behalve bankrekeningnummers.

Inhoudelijk: wat vonden we van iedere module van de cursus?

 • Voorbereidende module 1: introductie en aanmelden voor de benodigde tools. Dit vonden we een duidelijke module waarin Jacko ons op simpele wijze vertelde wat we allemaal nodig hadden.
 • Voorbereidende module 2: inspiratie en motivatie. Hierin leerden we de belangrijke mindset om aan de slag te gaan met dit verdienmodel. Inhoudelijk vonden we deze lessen erg sterk, maar het werd wel erg nuchter op z’n Hollands gebracht. Inspirerend was het dus niet qua opsmuk. Dat hoefde wat ons betreft ook helemaal niet, want de resultaten van Jacko en zijn studenten zijn al inspirerend genoeg.
 • Module 1: Aanmelden voor de juiste tools. In deze module leerden we voor welke programma’s we ons moeten aanmelden, zoals Paypro en Daisycon. Dit is bijna de hele essentie van affiliate marketing: je moet ergens producten vandaan halen om te promoten.
 • Module 2: Je website opzetten. Eerlijk gezegd is deze module een grote pitch voor het dure Marketheme waar Jacko Meijaard mede-eigenaar van is. Dat vonden we echter geen probleem omdat er een bonusmodule is waarin je dezelfde uitleg vindt voor een gratis WordPress-thema of een premium WordPress-themea dat veel goedkoper is dan Marketheme.
 • Module 3: Het verdienmodel van Jacko Meijaard in actie. Dit vonden we de meest briljante module. Je leert namelijk de precieze tactiek die erg goed werkt en veel geld oplevert. Tipje van de sluier: je maakt gebruik van de gratis Google-posities. Erg leuk om te leren, doen en om het resultaat ervan te zien.
 • Module 4 tot en met 6: Je website live zetten en bijsturen. Jacko neemt je mee met de laatste puntjes op de i. Dit vonden we een lekker fijne, korte module. Zeker om te leren dat je bijvoorbeeld pakkende call to actions moet gebruiken. Ook de analytics vormen een belangrijke les in deze modules.
 • Bonusmodules: Tot slot zijn er nog een aantal bonusmodules met instructies voor de diverse tools. Ook is er een bonusmodule waarin je leert hoe je je teksten uitbesteedt.

Ik ben alleen geen fan van Jacko’s banners

Begrijp me correct: de screenshots van uitbetaling-bedragen juich ik alleen maar toe. Het is daadwerkelijk bewijs voor de claims die Jacko maakt. Bovendien zijn de resultaten en bewijzen van zijn studenten vergelijkbaar, waaronder onze eigen resultaten met de Affiliate Marketing Revolutie.

Een aantal communicatie-uitingen van Jacko verdienen van mij echter niet de schoonheidsprijs. De foto’s aan het strand zijn een beetje too much. De stijl doet me erg denken aan ‘get rich quick schemes’.

Inmiddels hebben we de training gevolgd en we kunnen met zekerheid zeggen: het is gewoon een waardevol programma. De cursus is volledig legitiem, inhoudelijk, informatief en praktisch. Affiliate marketing is ook een volledig legitieme en aanbevolen methode.

Ook Jacko’s grammatica ligt op een gênant niveau. Jacko is een mbo-er en dat is direct ook het mooie aan hem: hij laat zien dat opleidingsniveau niks met dit soort succes te maken heeft: succes in het leven en financieel vrij zijn.

Voor- en nadelen van de Affiliate Marketing Revolutie

Laten we overzichtelijk in kaart brengen wat de voor- en nadelen zijn van deze training:

Voordelen

✔️ Heldere follow-along en how-to-video’s.

✔️ De trainer heeft daadwerkelijk tientallen websites en tientallen duizenden euro’s per maand winst.

✔️ Extreem actieve community waarmee je alles kunt delen en waaraan je alles kunt vragen.

✔️ Uitstekend businessmodel dat bewezen en eenvoudig is.

✔️ Lage investering. Ook voor de bedrijfsvorm is enkel een domeinnaam en webhosting nodig, wat het bedrag van een avondje stappen is.

Nadelen

❌ Slechts een klein deel van de deelnemers houdt vol. Iedere dag stellen mensen zich voor in het introductie-board, maar hetzelfde bekende kleine groepje blijft daadwerkelijk actief. Dit is overigens het geval met iedere methode.

❌ Je moet tot een extra investering overgaan – die niet mals is – om er ook volledige coaching bij te krijgen.

Ervaringen met Internet Succes Gids en de Affiliate Marketing Revolutie

affiliate marketing forum

Zelf zien we resultaten met de methode van Jacko Meijaard. Dat kon je onder ander zien in de screenshot van onze inkomsten. Ook andere gebruikers zijn positief. Niet alleen wij behalen resultaten, maar onze medestudenten krijgen na zo’n zes maanden hun eerste lading passief inkomen binnen. Daarna gaat het hard als we de succesverhalen volgen.

Als je op het bijbehorende forum kijkt – waarin je alleen kunt meepraten als je de cursus hebt – zie je alleen maar succesverhalen en enthousiaste deelnemers die elkaar helpen. Het is dan ook een volledig legitieme methode en cursus.

Bovendien wordt de gehele cursus regelmatig geüpdatet. Zo heeft Jacko Meijaard zelfs in 2021 alle video-lessen volledig opnieuw opgenomen, waarna hij alweer de 4.0-versie van de Affiliate Marketing Revolutie heeft gelanceerd. Ook in 2023 is alles weer opnieuw opgenomen voor de 5.0-versie. Dit is een extra stuk service naar de bestaande klanten, wat ook positief bijdraagt aan mijn ervaring als student van Jacko.

Affiliate Marketing Revolutie kopen? Zo kun je beginnen (actie)

Er loopt momenteel een prijs-actie waar we ons over verbaasden: de Affiliate Marketing Revolutie is een uitgebreide training die jou van A tot Z affiliate marketing leert. Dit is normaal gesproken een cursus van honderden/duizenden euro’s, maar Jacko is op dit moment erg coulant met de prijs.

Via deze pagina met de actuele prijsactie kun je beginnen met de aanschaf van de Affiliate Marketing Revolutie. Je kunt vervolgens direct inloggen in de Affiliate Marketing Revolutie.

Ook waren er vroeger een aantal interessante bonussen, die nu gewoon in de cursus zelf verwerkt zijn:

 • Bonus 1: Facebook Cash-Methode zodat je affiliate marketing via Facebook kunt doen.
 • Bonus 2: Email Cash Tornado waarmee je door middel van een simpele mailinglist een heleboel geld kan verdienen door affiliate-producten te promoten via e-mail.
 • Bonus 3: Meer Cash Met Minder Doen waarin je alles leert over effectief werken en je werk nog passiever maken.
 • Bonus 4: Er is nog een geheime bonus die ik je niet mag vertellen van Jacko. Als je straks in het Leden-gedeelte bent ingelogd, zie je het wel.

Het affiliate marketing forum is alleen voor studenten – De community is levend en actief!

het community gedeelte van de amr

Ik heb zelden zo’n waardevolle en actieve leden-community van een online training gezien. In het Internet Succes Gids Forum word je regelmatig aangemoedigd en bijgestaan door mede-cursisten.

Op ieder bericht staan een hele rits reacties en adviezen, zelfs van de allergrootste spelers in de affiliate marketing. Zo solidair zijn de cursisten met elkaar.

Het ledenforum heet: “Internet Succes Gids Forum”. In dit forum kunnen alleen studenten van de Affiliate Marketing Revolutie berichten plaatsen.

Bekijk deze handige pagina van Jacko

Klik hier om meer te leren over hoe affiliate marketing werkt en hoe je er geld mee kunt verdienen. Hiermee ga je naar een informatieve pagina van Jacko Meijaard.

Niet goed, geld terug-garantie

garantie van jacko meijaard

Jacko Meijaard is hier heel makkelijk in: ben je niet tevreden, dan krijg je zonder moeilijk gedoe je geld terug. Niet alleen Jacko is zo zeker van de kwaliteit van de training – ook ik kan bevestigen dat de kwaliteit buitensporig hoog is voor wat je krijgt voor 47 euro. Alleen al toegang tot het ledenforum vind ik de het geld al waard. Doe jezelf een plezier en geef jezelf toegang tot de succes-community voor dat kleine beetje geld.

De belangrijkste vragen over de Affiliate Marketing Revolutie

Kun je resultaten halen met de Affiliate Marketing Revolutie?

Wij hebben zelf de cursus aangeschaft om het kritisch te testen. We zien dat de medestudenten na ongeveer een half jaar hun eerste commissies binnenkrijgen, maar zijn er meer successen? Dat bespreken we in deze review.

Hebben jullie als reviewer zelf ook resultaten behaald met deze cursus?

Zeker, we hebben de methode zelf toegepast en we zijn zelf een voorbeeld van hoe je met deze methode van Jacko Meijaard passief inkomen kunt verdienen. Hier zie je onze eigen resultaten met deze methode.

Is dit een legitieme manier om passief inkomen te verdienen?

Affiliate marketing is in ieder geval onze meest favoriete methode om passief inkomen te verdienen. Dat betekent niet direct dat Jacko Meijaard’s training ook het meest geschikt is. Of dat wel of niet zo is, lees je in deze review en de conclusie.

Is de Affiliate Marketing Revolutie betrouwbaar?

Hoewel je toegang krijgt tot een gedegen cursus en een zeer actieve & succesvolle community, hebben we hier besproken hoe je van de garantie-mogelijkheid gebruikmaakt. Dit is belangrijk omdat je het beste zelf kunt ervaren of dit een goede training voor je is.

De conclusie van deze review over de Affiliate Marketing Revolutie

Goed, is dit een legitieme cursus? Ja, je leert van A tot Z wat je moet doen. Is het een legitieme leraar? Niet qua communicatiestijl, eloquentie en charisma maar zeker wel qua resultaat. Is de methode aan te raden? Affiliate marketing is onze favoriete methode voor passief inkomen.

Deze training van Jacko Meijaard is daardoor eigenlijk een no-brainer. En dat de studentengroep zo actief is dat je iedere dag tientallen topics kunt lezen en met elkaar kunt brainstormen, is eigenlijk al honderden euro’s waard.

Voor de prijs waarvoor je de AMR op deze actiepagina kunt krijgen, moet je het in onze beleving een kans geven. Houd er echter wel rekening mee dat je ook extra geld moet reserveren voor de webhosting van je eigen website. Maar dan nog is de investering nihil als je het vergelijkt met wat men ‘vroeger’ moest investeren voor een stenen winkel.

Reviews & ervaringen van anderen over de AMR

RecensentSamenvatting van de review
De Online OndernemerDeze reviewer heeft meerdere websites en haalde binnen 3 maanden al zijn eerste commissie. Het blijft maar verbeteren en de commissies blijven oplopen. De leeropbrengst van de cursus was vooral SEO en internetmarketing in zijn algemeenheid. Ook het zelfvertrouwen is toegenomen door de training.
No Limit WebdesignDeze bron vindt de prijs van de training meevallen vergeleken met andere aanbieders. Je hebt er geen technische kennis voor nodig en kunt veel geld verdienen, maar hier heb je wel een lange adem voor nodig. Bepaalde onderdelen binnen de training zijn vernieuwd, maar helaas nog niet allemaal.
PP ReviewsDeze persoon vindt de cursus vooral voor beginners geschikt. Zij halen het meeste uit de inhoud van de cursus en dan is de prijs die je ervoor betaalt ook prima.
DD ReviewsDeze reviewer geeft 5 van 5 sterren. De stapsgewijze uitleg wordt gewaardeerd en de verhouding tussen prijs en kwaliteit is goed. De cursus is voor starters goed te volgen. Dit is een waardevolle training voor de beginnende affiliate marketer.
IncreasyDe structuur van de cursus is duidelijk en iedereen kan ermee starten volgens deze reviewer. De inhoud wordt regelmatig ververst en vooral de community is interessant voor beginners. Jammer vindt deze reviewer dat affiliate marketing veel tijd kost en in verhouding weinig of niet snel iets oplevert. Dat ligt echter niet aan de inhoud van de cursus, maar de concurrentie.
Succesvol LevenDeze cursus is prima om de basis te leren, daarna moet je je blijven ontwikkelen en bijleren. Positief vindt men de levenslange toegang die je krijgt tot de cursus. De investering van tijd (7 uur totaal) valt mee en de reviewer is blij met elke cent die de cursus op heeft geleverd.
Onlinemarketing.nlMen is enthousiast over de compleetheid van het stappenplan. Waar men het meest tevreden over is, is de community. Men helpt elkaar en dat is zeer waardevol en inspirerend. De focus van de cursus ligt wel vooral op digitale producten en de reviewer had ook graag fysieke producten in de cursus gezien. SEO blijft onderbelicht in de training.
Affiliate GeheimenDeze reviewer is kritisch over de technische kennis die je nodig hebt voor het werken met de cursus. Wie opgegroeid is met het gebruik van een computer, zou de cursus moeten kunnen volgen. Verder gaat deze review vooral in op het commentaar van anderen en aan de negatieve punten wordt een positieve draai gegeven.

Hoe kun je de Affiliate Marketing Revolutie kopen?

De snelste manier om direct met de Affiliate Marketing Revolutie te beginnen is door van deze prijsactie gebruik te maken op de speciale pagina van Jacko’s website.

Onze review samengevat

ReviewAffiliate Marketing Revolutie
SamenvattingVoor ons is het duidelijk: De Affiliate Marketing Revolutie is een training die prima te snacken is en waar je ongelooflijk veel van leert. Voor 47 euro krijg je een complete introductie met stappenplan om geld te verdienen als affiliate marketer. Tel daar de actieve community bij op en je hebt een nobrainer te pakken. De AMR is dan ook een van onze favorieten.
Review doorDe Redactie
Beoordeling8.9 (van de 10)
StartenStart hier

Op jouw succes met affiliate marketing!