Inhoud van deze pagina:

Rowena Rousseau en haar membership: Doen of niet?

In deze review nemen we een diepgaande kijk op Rowena Rousseau en haar memberships. Rowena Rousseau is een bekende naam in de wereld van passief inkomen en financiële vrijheid. Haar memberships beloven begeleiding om een succesvolle online business op te bouwen en meerdere inkomstenstromen te genereren.

Mijn zoektocht naar de perfecte manier om passief inkomen te verdienen

Mijn zoektocht naar de perfecte manier om passief inkomen te verdienen begon eind 2022 toen ik nieuwsgierig werd naar het bereiken van financiële vrijheid en flexibiliteit. Het leek me een veelbelovend businessmodel met veel potentie. Ik wilde graag een manier vinden om financiële vrijheid te bereiken en mijn inkomsten te diversifiëren. Ik heb echter diverse trainingen geprobeerd, zonder resultaat en ik voelde me teleurgesteld. Totdat ik per toeval stuitte op de memberships van Rowena Rousseau, waar ik veel positieve verhalen over hoorde online. Ondanks mijn eerdere tegenslagen besloot ik toch te investeren.

Wie zijn wij zelf dan om dit te reviewen?

Wij zijn een team van onafhankelijke experts die gespecialiseerd zijn in het evalueren van producten en diensten binnen diverse industrieën. We hebben ruime ervaring in het beoordelen van online trainingen, memberships en verdienmodellen. Ons doel is om eerlijke en objectieve beoordelingen te geven, gebaseerd op grondig onderzoek en analyse. We streven ernaar om onze lezers te voorzien van waardevolle inzichten en informatie die aan onze kwaliteitseisen voldoet om te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. De Consumentenbond, Kassa en Radar voeren overigens ook regelmatig onderzoek uit naar dergelijke trainingsprogramma’s.

Waarom je altijd kritisch moet zijn op dit soort producten

Hoewel de beloftes en claims verleidelijk kunnen zijn, is het essentieel om grondig onderzoek te doen en de informatie objectief te beoordelen. Het is verstandig om te kijken naar de ervaringen van anderen, mogelijke risico’s en de haalbaarheid van de gestelde doelen. Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar de geloofwaardigheid en betrouwbaarheid van de trainer, evenals de beschikbare ondersteuning en garanties. Het nemen van een weloverwogen beslissing kan helpen om teleurstellingen en onnodige risico’s te voorkomen.

Onze eerste sceptische reactie als eerste indruk

Wij vroegen ons direct af of het daadwerkelijk mogelijk was om een passief inkomen van €10.000 per maand te genereren met de memberships van Rowena Rousseau. We waren nieuwsgierig naar de haalbaarheid van de beloftes en hoe deze zouden worden ondersteund. Ook waren we benieuwd naar de aanpak en de eindresultaten.

Wat zijn de beloftes van de makers?

 • Ontdek verdienmodellen om een passief inkomen van € 7.500 of meer op te bouwen.
 • Laat de omzet van jouw online bedrijf groeien met € 10.000 per maand.
 • Bereik financiële vrijheid en flexibiliteit en creëer het leven van je dromen.

De criteria waar we Rowena Rousseau op beoordelen

Bij het beoordelen van Rowena Rousseau’s memberships hebben we verschillende criteria gehanteerd. Dit is namelijk de beste manier om een objectieve evaluatie te kunnen geven. We hebben gekeken naar de:

 • Helderheid en structuur van de lesmaterialen
 • De diepgang en praktische toepasbaarheid van de inhoud
 • De relevantie van strategieën en technieken voor het creëren van een passief inkomen
 • De ondersteuning en begeleiding die wordt geboden
 • De prijs-kwaliteitverhouding en de positieve resultaten

Hoe we dit product getest hebben: onze onderzoeksdata

Om dit product grondig te testen, hebben we een uitgebreide onderzoeksdata verzameld. We hebben de verschillende modules van de programma’s van Rowena doorlopen en nauwkeurig geanalyseerd. We hebben zowel de overzichtelijkheid als de kwaliteit van de materialen, de lesinhoud en de relevantie van de lessen beoordeeld. Daarnaast hebben we de effectiviteit van de strategieën en technieken getoetst aan de hand van onze eigen resultaten en ervaringen en we hebben contact opgenomen met een expert in de branche.

In het kort: wat is het precies?

De verdienmodellen van Rowena Rousseau bieden een uitgebreid scala aan mogelijkheden om financiële vrijheid te bereiken. Met haar expertise en ervaring deelt Rowena strategieën voor het genereren van inkomen via online ondernemen, affiliate marketing en passief inkomen. Het gaat om verdienmodellen die zijn ontworpen om mensen te helpen hun financiële situatie te verbeteren en een duurzaam inkomen op te bouwen

Info over de makers

Rowena Rousseau is een bekend gezicht in de media vanwege haar financiële-vrije lifestyle. Ze verschijnt regelmatig in publicaties als AD, Telegraaf, Flair en Grazia. Na jarenlang te hebben gewerkt in een bedrijf dat haar niet de gewenste vrijheid bood, besloot Rowena zich volledig te richten op het opbouwen van een passief inkomen. Het gaat hierbij om een inkomen van meer dan €10.000 omzet per maand. Nu deelt ze haar kennis en ervaringen via haar trainingen, waarin je leert hoe je een passief inkomen van €10.000 per maand kunt creëren. Het hoofdkantoor van Rowena bevindt zich in Amstelveen aan de Arthur van Schendelsingel 5.

Hoe ziet het eruit?

De training biedt een duidelijk stappenplan om je omzet per maand te laten groeien. Het programma is opgedeeld in verschillende fases. In fase 0 leer je als startende ondernemer strategieën om je omzet te laten groeien naar maandelijks €2.000. In fase 1 worden de strategieën uitgebreid om je omzet te laten groeien naar €5.000 per maand, fase 2 richt zich op het bereiken van €10.000 per maand en in fase 3 worden geavanceerde strategieën aangeboden om je omzet naar €50.000 per maand te laten groeien.

Onze testdata

Onze testdata tonen aan dat de memberships van Rowena consistent goede resultaten levert. We hebben de memberships uitgebreid getest en de inhoud, materialen en begeleiding hebben onze verwachtingen overtroffen. De effectiviteit van het product is duidelijk zichtbaar in de behaalde resultaten en de positieve feedback van andere gebruikers.

Onze ervaringen: wat zijn onze resultaten hiermee?

Onze ervaringen met de memberships van Rowena zijn zeer positief. We hebben aanzienlijke resultaten behaald op zowel zakelijk als persoonlijk vlak en de training heeft ons geholpen om een succesvolle online business op te bouwen en passieve inkomsten te genereren. We zijn onder de indruk.

Kosten

De kosten van de memberships van Rowena bevinden zich in een redelijke prijsklasse in vergelijking met andere vergelijkbare producten op de markt. Hoewel de exacte prijzen kunnen variëren, biedt het product goede inhoud en begeleiding die goed in verhouding staan tot de investering.

Is het het geld waard?

Zeker weten. Rowena biedt veel waardevolle informatie, begeleiding en ondersteuning die de investering meer dan de moeite waard maakt. De kwaliteit van de inhoud, de kwalitatief goede materialen en de waardevolle inzichten die je krijgt, maken de memberships de prijs meer dan waard.

Wat vinden wij van dit product? Punt voor punt onze mening per module

We willen graag onze mening puntsgewijs delen over elke module.

Overzichtelijkheid

Allereerst is de overzichtelijkheid van het programma uitstekend, met duidelijke navigatie en gestructureerde modules.

Materialen

De materialen die worden verstrekt zijn van hoge kwaliteit, met goed uitgewerkte werkboeken, video’s en ondersteunende documenten.

Lesinhoud

Wat betreft de lesinhoud is deze inhoudelijk sterk en zeer informatief, met waardevolle inzichten en praktische tips.

Expertise en ervaring trainer

We zijn onder de indruk van de diepgang en het niveau van expertise dat wordt gedeeld in elke module en ook de ervaring en kennis van de trainer.

Voor- en nadelen van Rowena Rousseau en haar membership

Om een wel overwogen keuze te maken dien je goed te letten op de voor- en nadelen die komen kijken bij de memberships van Rowena Rousseau.

Voordelen

✅ Rowena biedt een breed scala aan verdienmodellen.

✅ Als trainer beschikt Rowena over de juiste expertise en kennis.

✅ Bereik financiële vrijheid door een stabiel en groeiend inkomen te genereren.

✅ Geschikt voor zowel beginners als ervaren ondernemers.

✅ De investering per maand is niet bepaald veel.

✅ Overzichtelijke stappenplannen en videotrainingen.

Nadelen

❌ Inkomensresultaten kunnen variëren.

❌ Mogelijke technische uitdagingen

Onze score per criterium:

Wij raden de membership van Rowena Rousseau zeker aan. Om haar te beoordelen hebben wij gekeken naar de onderstaande criteria:

 • Kwaliteit – 8
 • Prijs – 8
 • Is het actueel? – 8
 • Hoeveelheid wat je krijgt – 8
 • Is het diepgaand? – 9
 • Support – 9
 • Gebruiksvriendelijkheid en eenvoud – 8
 • Design en representativiteit – 9
 • Expertise van de maker – 8
 • Toekomstbestendigheid – 8
 • Functionaliteiten -8
 • Bonussen – 8

Hoe is het uniek/anders dan concurrenten?

Wat de verdienmodellen van Rowena Rousseau uniek maakt in vergelijking met concurrenten, is haar holistische benadering door verschillende strategieën en technieken te combineren met elkaar. Hier komt bij dat Rowena sterk de nadruk legt op mindset en persoonlijke groei, wat essentieel is voor het behalen van duurzaam succes.

Wij hebben een expert gevraagd wat het beste is

Wij hebben een expert geraadpleegd over Rowena en zijn conclusie was duidelijk: de verdienmodellen van Rowena Rousseau behoren tot de top in de industrie. Rowena heeft dankzij haar grondige kennis, bewezen strategieën en succesvolle resultaten een goede reputatie opgebouwd op het gebied van financiële vrijheid.

Waarom niet alles gratis opzoeken online?

Er is online makkelijk informatie gratis beschikbaar, maar het is belangrijk om te begrijpen dat de kwaliteit en betrouwbaarheid van die informatie sterk kunnen variëren. Het zoeken naar gratis informatie kan tijdrovend zijn en je kunt gemakkelijk verdwalen in een overvloed aan bronnen en meningen. Door te investeren in de verdienmodellen van Rowena Rousseau krijg je toegang tot gerichte kennis, bewezen strategieën en begeleiding van een deskundige, waardoor je tijd en moeite bespaart en je kansen op succes maximaliseert.

De support: hoe snel en bekwaam reageerden ze toen we een vraag stelden?

Wij waren onder de indruk van de snelheid en bekwaamheid van de reactie van de klantenservice. Binnen korte tijd ontvingen we relevant en behulpzaam antwoord, waaruit bleek dat ze bereid waren om ons verder te helpen. De responsiviteit en deskundigheid van het supportteam hebben samen zeker bijgedragen aan een positieve ervaring.

Voor wie is het geschikt?

Het verdienmodel van Rowena Rousseau is geschikt voor iedereen die graag een passief inkomen wilt naast hun baan of bedrijf. Het is geschikt voor zowel beginners als ervaren ondernemers die hun inkomsten willen diversifiëren en hun financiële vrijheid willen vergroten.

Wat moet je kunnen en wat moet je ervoor over hebben?

Je moet open staan voor nieuwe mogelijkheden en bereid te zijn om uit je comfortzone te stappen. Je moet de motivatie hebben om te leren en actie te ondernemen en bereid zijn om tijd en energie te investeren in het verdienmodel.

Stappenplan

Stap 1: Navigeer naar de website van Rowena Rousseau.

Stap 2: Klik op ‘start direct’ en meld je aan voor 1 van de membership opties.

Stap 3: Wacht tot je aanmelding is voltooid en volg de instructies uit de mail.

Stap 4: Start met het volgen van de training en veel succes!

Hoe ging het er vroeger aan toe als je passief inkomen wou verdienen naast je huidige baan?

Vroeger was het verdienen van passief inkomen naast je huidige baan vaak een uitdagende en tijdrovende taak. Het vereiste vaak veel een hoog startkapitaal en daarnaast waren er beperkte mogelijkheden. Hier komt bij dat de benodigde kennis en middelen niet altijd gemakkelijk toegankelijk waren.

Hoe vaak wordt het product geüpdatet?

De membership programma’s van Rowena Rousseau worden regelmatig bijgewerkt en geüpdatet. Rowena streeft ernaar om haar programma’s en trainingen relevant en actueel te houden.

Ervaringen van anderen

Talloze anderen zijn jou voor geweest en hebben zich al aangemeld voor een membership bij Rowena om zelf passief inkomen te verdienen. Hieronder lees je wat de mening is van een aantal van de vorige deelnemers:

Bullet-samenvatting van andere reviews

RecensentSamenvatting review
Rona HeckmanDankzij Rowena heb ik geleerd om mijn eigen online business op te bouwen, meerdere geldstromen te creëren en klanten binnen te halen. Rowena is een uitstekende leermeester!
Bianca van AsOndernemen is nu een stuk gemakkelijker, ongeacht in welke fase je je bevindt. Het helpt je helpt groeien op zowel zakelijk als persoonlijk vlak. Rowena laat zien dat financiële onafhankelijkheid en een succesvol bedrijf runnen helemaal niet moeilijk hoeft te zijn!
Yvonne SchmitzVoor mij is de praktische, hands-on begeleiding nog waardevoller dan een prijzig coachingstraject. Je leert hier HOE je het moet aanpakken in plaats van het werk zelf te moeten doen. De waarde hiervan is onschatbaar en je verdient je investering in no time terug.
Michelle van DijkZelfs als coach ben ik onder de indruk van de overzichtelijkheid, de prachtige vormgeving en de inspiratie die Rowena biedt!

Vergelijkbare producten van andere merken

Beste waarde voor je geldPatric Verhoeven
Deze zouden wij kopenRowena Rousseau
Deze is het beste als je meer geïnteresseerd bent in gratis training en researchGoogle, YouTube, Podcasts

Conclusie: Kopen of niet kopen?

Als je op zoek bent naar de beste oplossing om passieve inkomsten te genereren en een succesvolle online business op te bouwen, dan is er geen twijfel mogelijk: Rowena Rousseau en haar memberships bieden alles wat je nodig hebt. De resultaten zijn overtuigende, de begeleiding is praktisch en de inzichten zijn waardevol, wat een goede stap is naar financiële onafhankelijkheid. Wij zeggen dus: kopen!

ReviewRowena Rousseau
SamenvattingDankzij Rowena Rousseau kun je groeien als ondernemer en op persoonlijk vlak. Haar membership programma’s bieden waardevolle kennis, praktische begeleiding en inspiratie om een succesvolle online business op te bouwen en financiële vrijheid te bereiken op passieve manier.
Review doorDe Redactie
Beoordeling9.4

Garantie

Met de niet-goed-geld-terug garantie van 30 dagen, loop je geen enkel risico. Dit biedt jou de gemoedsrust om de programma’s uitgebreid te verkennen, wetende dat als het niet aan je verwachtingen voldoet, je zonder gedoe je geld terugkrijgt.

Kortingscode

Met de exclusieve kortingscode kun je profiteren van een aantrekkelijke korting op de memberships van Rowena Rousseau. Met deze kortingscode krijg je de kans om waardevolle programma’s en trainingen tegen een gereduceerde prijs te verkrijgen. Momenteel kun je van een 50% summerdeal profiteren, waarbij je met een kortingscode een korting van r50% krijgt op de eerste 3 maanden lidmaatschap.

Gratis beginnen

Begin nu gratis met de programma’s en trainingen van Rowena Rousseau. Met de mogelijkheid om kosteloos te starten, kun je op je eigen tempo verkennen en ervaren welke waarde deze programma’s bieden. Laat deze kans niet aan je voorbijgaan en zet de eerste stap naar financiële vrijheid, zonder enige financiële verplichting.

Doe nu dit

Neem nu actie en meld je vandaag online aan om direct toegang te krijgen tot de waardevolle content en exclusieve kennis van Rowena Rousseau’s programma’s. Wacht niet langer en zet de eerste stap naar een betere toekomst door je nu in te schrijven.

FAQ

Vraag: Kan ik ook passief inkomen genereren als ik al een vaste full-time baan heb?
Antwoord: Ja, je kunt kiezen voor diverse verdienmodellen. Er zijn genoeg modellen om te kunnen kiezen voor jouw ideaal verdienmodel.

Vraag: Kun je de membership ook volgen als je nog niet weet wat voor online bedrijf je wilt starten?
Antwoord: Ja, je kunt zelfs inspiratie opdoen tijdens de trainingen van Rowena en daar komt bij dat je de speciaal ontworpen quiz kunt nemen om te checken waar je passie ligt.

Vraag: Kun je de membership tussentijds opzeggen?
Antwoord: Ja, je membership is na 6 maanden maandelijks opzegbaar. Het is de bedoeling dat je de training minstrens 6 maanden de tijd geeft.

Gratis media over/van dit product

Volg de Facebook-, Instagram- en LinkedIn-pagina’s van Rowena voor boeiende updates, inspirerende verhalen en waardevolle tips. Blader door de Pinterest-borden voor visuele inspiratie en ideeën en luister naar informatieve podcast op YouTube:

Op jouw succes!