Wat zijn de beste boeken over rijk worden en succes bereiken? De aanraders van deze lijst bevatten verschillende manieren om echt rijk te worden en om wellicht multimiljonair te worden, zodat je bijvoorbeeld op je 30e met pensioen kunt. De aanraders zijn zowel voor beginners als gevorderden. Lees verder om de adviezen en verhalen van succesvolle mensen te ontdekken…

1. De rijkste man van Babylon

Een klassiek boekje dat je gelezen moet hebben.

2. The Millionaire Fastlane

Wat gebeurt er als je al jouw levensbeslissingen laat afhangen van de gedachte: leidt dit me naar de rat race, waarin mijn geld steeds minder waard wordt? Óf leidt dit me naar de fastlane, waarin mijn geld steeds meer waard wordt?

3. Think and grow rich (Denk groot en word rijk)

De iconische verhalen uit dit boek leren ons alles over volharding en doorzettingsvermogen – de belangrijkste eigenschappen om rijk te worden.

4. Rijke pa arme pa

Het verhaal dat op kraakheldere wijze de mindset laat zien van arme mensen en hoe dat verschilt met de mindset van rijke mensen.

5. Stoppen Met Uitstellen

De top 4 van deze lijst bestaat uit prachtige verhalen over rijk worden – en laten we nu voor de nummer 5 eens een vertaalslag maken naar concrete manieren, oefeningen, modellen en how-to’s om dit te bereiken. Het boek Stoppen Met Uistellen is een subliem boek met fascinerende tips en eigentijdse voorbeelden. Loeihard en magnifiek geschreven. Auteur Isabelle Feteris heeft in onze beleving namelijk de meest complete samenvatting gemaakt van alle mentale tools en acties die je moet doen om succes en rijkdom te bereiken: je moet productief zijn, maar ook in balans zijn en ontspannen zodat je continu barst van de energie. Isabelle laat op fenomenale wijze alle belangrijke succes strategieën zien, en daarom hoort dit boek absoluut in onze top 10.

6. Rijk worden voor dummies

Niet iedereen houdt van Dummy-boeken, maar deze over rijk worden is erg inzichtelijk.

7. The millionaire next door

Wat doen de rijken anders dan de armen?

8. Your money or your life

Een bekende aanrader voor iedereen die als een miljonair wil denken en leven.

9. Dotcom Secrets

dotcom secrets boek over online marketing

Dit boek gaat over de rode oceaan: in welke oceaan wordt al gevist? Waar is het geld? Hoe kun je daarvan leren?

10. Expert Secrets

expert secrets boek over online marketing

Dit boek gaat over de blauwe oceaan: hoe kun je je eigen plekje vinden waar nog niet gevist wordt? Dan krijg je alle rijkdom voor jezelf…

Bonustip: De Online Marketing Tornado

online marketing tornado boek over online marketing

Alle tools om rijkdom op te bouwen via het internet. Om precies te zijn: via een funnel.

Op jouw succes!