Inhoud van deze pagina:

Review & Ervaringen: Veronique Prins van Je Zaak Voor Elkaar

Ben je als coach of therapeut zelf toe aan iemand die je helpt om jezelf weer in die flow van positiviteit en gezonde resultaten te brengen? In deze review lees je alles over de energieke kwaliteiten van Veronique Prins van Je Zaak Voor Elkaar. Zij is er speciaal voor deze doelgroep en weet hoe je – met wat tijd en moeite – het beter voor elkaar kunt krijgen dan hoe je nu je hoofd boven water probeert te houden.

Wie coacht de coach? De start van een zoektocht naar hulp

Toen ik mijn eigen begeleidingspraktijk op had gezet, ging alles ineens in een sneltreinvaart. Er was niet alleen de klant die aandacht van mij wilde, maar ook het organiseren van mijn onderneming. Ik had niet zozeer te klagen over het aantal cliënten dat me wist te vinden, maar ongemerkt ging er veel tijd zitten in allerlei zaken die ik daardoor niet aan mijn hoofddoel kon besteden. Mijn agenda raakte steeds voller met ‘afleiding’ – administratie, marketing, et cetera – en mijn inkomsten gingen niet bepaald hard vooruit. Help. Dit was niet wat ik voor ogen had toen ik voor mezelf begon.

Waarom een review over ondernemerscoach Veronique Prins?

Je hebt tegenwoordig allerlei coaches: voor het beginnen van een webshop, voor het vinden van de ware liefde, voor het trainen van je hond, maar waar is die coach die de ondernemer bijstaat? Je hoeft toch niet alles in je eentje uit te dokteren? Zo kwam ik uit bij www.jezaakvoorelkaar.nl. Wat me in eerste instantie op de website al aansprak was de energie van deze krachtige vrouw. Hier had ik zelf weer wat van nodig en ik wist diep in mijn hart dat ik veel van Veronique kon leren. Toen ik haar even later in levenden lijve ontmoette, werd mijn vermoeden bevestigd: Veronique is een vlotte, sterke, sociale vrouw die weet wat ze doet.

Waarom ‘een klik’ met een coach niet altijd voldoende is

Natuurlijk is het van belang dat je jezelf wel durft open te stellen tijdens het coachen, maar hoe belangrijk is die ‘klik’ nou echt? Vaak denk je dat je een connectie met iemand hebt, maar heeft je ego vooral gekozen voor iemand die veilig is. Je geeft je dan niet 100% bloot en hebt dan uiteindelijk minder aan coaching. Een echte coach is niet alleen vriendelijk, maar durft je blinde vlekken te bespreken, zodat je je bewust wordt van wat je nog kunt ontwikkelen. Daar leer je pas van. Maar goed, die klik was er dus duidelijk toen ik Veronique ontmoette.

Alweer een coach die beweert mijn ondernemersspirit te kunnen veranderen…

Zodra je aan een coachtraject begint, voel je al snel of het oké is of niet. Als je niet uitgedaagd wordt, kan er iets mis zijn. Er worden te weinig vragen gesteld of niet voldoende doorgevraagd als je bijna bij de kern van je probleem bent aangekomen. Je coach haalt er te veel andere zaken bij of geeft alleen maar algemene adviezen die je ook op internet had kunnen vinden. Een goede coach heeft dus specifieke vaardigheden en kennis nodig om je echt te kunnen helpen.

Wat belooft Veronique Prins en heeft ze haar zaak zelf wel voor elkaar?

We zijn allemaal snel met oordelen: spelfouten op een website, een presentatie die niet overtuigend gegeven wordt of informatie die niet overzichtelijk vermeld wordt. Hier zijn we snel klaar mee. Of misschien heeft iemand een rare bril… Maar wat zegt het werkelijk over de coach en het effect dat zij met en voor jou kan bereiken? Helemaal niets. Niemand is namelijk perfect en foutjes zijn snel gemaakt. We mogen hopen dat je ook niet zo streng voor jezelf bent als hoe snel je iemand anders hebt afgeschreven op kleinigheidjes.

Veronique Prins heeft echter ervaring in de praktijk van het ondernemen en dat is bijzondere bagage die je nuttig kunt inzetten. Ze hakt snel door het bos aan desinformatie dat je verstrekt en ontwart een spaghetti aan feitjes om snel tot de kern te komen. Veronique kent ook de tegenslagen en kan deze lessen met anderen die daar behoefte aan hebben delen. Dat maakt haar coaching waardevol. Dat er financiële vooruitgang in het vooruitschiet ligt, is dan alleen nog maar een extra plus.

Wat is van belang bij het aanbod van Veronique Prins?

Naast je partner in het leven – die er hopelijk voor de lange duur is – is je coach misschien wel de volgende die het meest dichtbij je staat. Deze coach is er niet tot aan de dood, maar wel om je doelen te helpen realiseren. Wat ons betreft moet een coach (en zijn of haar aanbod) dan ook aan de volgende criteria voldoen:

 • Lef – een coach moet dieper durven graven dan jij meestal wil blootgeven
 • Luisteren – je denkt misschien dat de juiste vragen stellen het belangrijkst is, maar om die vragen te kunnen stellen, moet een coach eerst goed kunnen luisteren
 • Analyseren – de fasen van een onderneming kennen en weten welke problemen jij schetst en hoe de coach hierbij kan ondersteunen
 • Doelgericht – natuurlijk moet jijzelf je doelen helder hebben, maar het is niet de bedoeling dat je coach deze doelen uit het oog verliest en alleen maar facturen wil blijven schrijven voor elke coachsessie

We zijn met Je Zaak Voor Elkaar aan de slag gegaan – het hoe en wat

Omdat je je ziel en zaligheid op tafel gooit, tasten we eerst graag af met wie we te maken hebben. Dit doen we door de gratis producten te testen. We zijn niet begonnen met het blog met gratis leesvoer, want dan ben je zo een werkdag verder en heb je nog niks concreets bereikt. Wat we wel hebben gedaan, is het webinar gevolgd. Dit is een online training die een algemene introductie geeft op wat Veronique als coach voor je kan betekenen.

Het webinar in het kort

Tijdens de online training – heerlijk simpel vanachter je eigen beeldscherm met een kop thee in het najaar of ijsthee in de zomer te volgen – krijg je van Veronique 10 aandachtspunten die op jouw succes als ondernemer van invloed zijn. Het gaat om zaken die je niet (allemaal) uit de boeken haalt en zelfs als je opleiding op hoog niveau was, is praktijkervaring als ondernemer essentieel. Wat ons opvalt is dat dit webinar vooral geschikt is voor coaches die al een tijdje een eigen praktijk hebben.

Wie is Veronique Prins dan en waarom is zij de aangewezen coach voor jou?

Wat duidelijk is, is dat Veronique ervaring en kennis heeft. Ze weet hoe ze jou op het goede spoor kan zetten naar een succesvolle coachpraktijk. Misschien komt het omdat ze zelf nooit had verwacht een eigen onderneming te starten. Misschien heeft haar eigen falen ervoor gezorgd dat ze er telkens weer sterker uitkwam. Hoe dan ook, je voelt vanaf het allereerste contact dat je iets aan haar gaat hebben.

Hoe ziet het aanbod van Je Zaak Voor Elkaar eruit?

Veronique Prins heeft vier gratis producten, een boek, een blog, podcasts en video’s en nog diverse coachtrajecten en workshops (dus langdurige of korte programma’s). Wij denken dat elk onderdeel op een bepaalde manier passend kan zijn voor geïnteresseerden en dat je automatisch kiest wat in de fase van jouw onderneming (of bij jouw concrete doel van de begeleiding) past.

Zit je agenda al overvol? Dan is de Kickstart Workshop (van 10 dagen) wellicht het beste. Krijg je daarna wat meer ruimte in je agenda? Dan voelt het 100 Dagen Programma weer goed om te volgen en toe te passen in jouw praktijk.

Coaching van Veronique Prins getest – wat levert het nou werkelijk op?

Volgens ons is een van de waardevolste elementen van elk programma je kwetsbaar op durven stellen en dat zie je ook in de inhoud van de programma’s – kort of lang – die door Je Zaak Voor Elkaar aangeboden wordt. Je leert niks van alleen maar het succes van een ander, je leert juist van de fouten die iemand heeft gemaakt.

Voorbeelden maken duidelijk hoe het anders, beter, sneller kan. Net als bij andere zaken in het leven geldt: zien is geloven, zeker als er financiële zekerheid in de toekomst wordt gegarandeerd als je met de materie aan de slag gaat.

Onze ervaringen met Je Zaak Voor Elkaar

Veronique was in ons 1-op-1-contact warm, wakker en ze liet aan ons zien dat ze wist waar ze het over had. Wij zijn nog steeds enthousiast over de persoon en de inhoud. Je merkt aan alles dat hier een bron van informatie aangeboord wordt, maar daar moet je wel voor open staan. Er wordt veel informatie gedeeld en als je niet uitkijkt (of niet voldoende aantekeningen maakt), mis je iets. Je moet dus wel enigszins fit zijn en tijdens een workshop of langere training gefocust blijven.

Kosten

De kosten zijn als volgt:

Online training Succesvol worden als coach/therapeutGratis  
5 Tips voor startende coaches en therapeutenGratis
10 Gouden tips voor 10.000 euro omzet per maandGratis
Waanzinnige weggever voor snelle lijstgroeiGratis
Blog/podcasts/video’sGratis
Boek ‘De Kick Ass Code’24,95 euro
Samen vol vooruit tot aan de vakantie56,87 euro
Live Event Je Zaak Voor Elkaar274,67 euro
Online Kickstart Workshop32,67 euro
100 Dagen Programma: Doen en Doorgaan722,37 euro
Bouw een bloeiende praktijk op in 90 dagen – in 12 modules2292,95 euro of vier maandelijkse termijnen van 603,79 euro
Bouw een bloeiende praktijk op in 90 dagen – in 12 modules + 5 praktijkdagen4836,37 euro of zes maandelijkse termijnen van 843,37 euro
Strategisch Versnellen7562,50 euro of zes maandelijkse termijnen van 1327,37 euro
Mentortraject: Verdienen wat je waard bentMaatwerk afgestemd op beschikbaar budget

Ter info: alle prijzen zijn inclusief BTW

Is het aanbod van Veronique Prins het je waard?

De gratis producten zijn altijd interessant. Zelfs als je er niet direct iets mee zult gaan doen in je eigen praktijk, kan het even wat ontspanning bieden of ter inspiratie dienen. Wat het je oplevert, is dan niet altijd in euro’s uit te drukken.

Voor de betaalde producten ligt het grotendeels aan jezelf en hoe jij het prettigst leert. Iemand die van theorie houdt, wordt blij van het boek. Ben jij juist iemand die van de ‘kort, maar krachtig’ manier bent? Dan zijn de Kickstart Workshop en de Samen vol vooruit totaan de vakantie trainingen weer leerzaam.

Wie echter langdurig en constructief aan de slag wil, heeft het meeste aan de duurdere pakketten, zoals het 10 Dagen Doen en Doorgaan Programma, de training Bouw een bloeiende praktijk in 90 dagen of Strategisch Versnellen. Het mentortraject is voor persoonlijke begeleiding weer ideaal.

Welk product van Je Zaak Voor Elkaar trekt op dit moment het meest onze aandacht?

De Vol Vooruit tot aan de Vakantie spreekt ons het meest aan. Er straalt een energie vanaf die we goed kunnen gebruiken en eigenlijk past de training bij elke vakantie die eraan zit te komen. De vakantieperiode die nadert kan vaak aanleiding zijn om de teugels te laten vieren. Je schuift je administratie vooruit, plant wat minder klanten in; alles om maar uitgerust en niet gestrest de vakantie zelf in te gaan. Veronique heeft echter een andere aanpak.

Inhoud Vol Vooruit tot aan de Vakantie

 • Nog even die laatste spurt tot aan je echte vakantieperiode nemen
 • Gedurende twee werkweken 10 keer een half uur online kickstart van je werkdag (tussen 9 en 9.30 uur)
 • Elke ochtend staat in het teken van concrete tips die je direct in handelingen omzet om voor je vakantie nog het meeste uit je werkdag te halen

Voor- en nadelen van de Vol Vooruit tot aan de Vakantie Kickstartochtenden met Veronique

Voordelen

 • Inspiratie, motivatie, energie, stimulatie (voor die laatste loodjes voor de vakantie)
 • Gunstige prijs voor 10 ochtendsessies
 • Goed in te plannen in je eigen agenda (voor wat betreft duur per ochtend en totale duur)
 • Inhoud waarmee je weer uit de voeten kunt en inkomsten kunt genereren
 • Online sessies worden op video vastgelegd en dus kun je elke sessie terugkijken als je nog aantekeningen wilt maken na het luisteren (ook handig voor als je onverhoopt een ochtend mist)

Nadelen

 • Deze training vindt meerdere keren in het jaar plaats en als je voor de energie van Veronique deelneemt, maakt het niet uit, maar de inhoud kan wel overlappen.

Onze score voor Je Zaak Voor Elkaar van Veronique Prins

Elke therapeut of coach kan wel eens een spiegel gebruiken, iemand die durft te zeggen waar het op staat, maar die ook aan jouw kant staat om je ondernemerschap te stimuleren. Wat ons aanspreekt in het aanbod van Je Zaak Voor Elkaar, is dat er voor iedere beurs wel een passende kortere workshop of juist een uitgebreider programma is.

Verder bevalt ons de training door Veronique Prins goed, omdat ze niet alleen weet waar ze over praat, maar je ook op een natuurlijke wijze in de juiste richting wijst. Je moet het natuurlijk daarna allemaal zelf doen, maar dat was van te voren ook al zo.

Is Veronique Prins anders dan de concurrent?

Wij denken dat je op twee manieren onderscheid kunt maken:

 1. Op inhoud en proces – wat biedt iemand aan, hoe vaak gedurende het jaar start er een programmaonderdeel, hoe nuttig blijkt de informatie te zijn?
 2. Op persoon – wat heb je aan de begeleiding zelf tijdens trainingen, kan de coach de vinger op de zere plek leggen en accepteer je de manier van coachen?

Op inhoud kun je vaak overlap met andere coaches zien. Het vak van de coach is niet meer uniek en ook is er volop online aanbod. Wat de persoon betreft ligt het er helemaal aan waar je behoefte aan hebt en iemand die een energetische aanpakker wil die van wanten weet, is bij Veronique aan het goede adres.

Kun je op andere plekken online vinden wat Veronique Prins aanbiedt en is dat niet veel goedkoper of interessanter?

Over iets lezen kan online of in de boeken ook, maar bij coaching is sprake van een persoonlijk element dat specifiek op jouw situatie van toepassing is. Het nut van een coach is luisteren naar jouw verhaal en dat intern verwerken om de adviezen vanuit kennis en ervaring op aan te passen. Door dit terug naar jou te koppelen, krijg je wat je nodig hebt om je eigen praktijk te laten groeien. Met online informatie opzoeken is het veel moeilijker (maar niet onmogelijk) om dit zelfde resultaat te bereiken.

Contact opnemen met Je Zaak Voor Elkaar

Je kunt via het online contactformulier op de website een vraag stellen, of gewoon een mailtje sturen. Wij hebben gemerkt dat je binnen een dag reactie krijgt en dat vinden wij ook prima. Wij verwachten niet dat iemand al binnen 10 minuten reageert, zeker niet als we de drukke agenda van Veronique in ons achterhoofd hebben. Wij verwachten op zijn minst binnen twee tot drie werkdagen een mailtje terug te krijgen en daar voldoet Veronique aan.

Voor wie is Je Zaak Voor Elkaar geschikt?

Iedereen coach of therapeut die zelf gecoacht wil worden, kan bij Veronique Prins terecht voor een kort of langer programma.

Wat vraagt Veronique van je?

Natuurlijk heb je budget nodig om een goedkopere of duurdere training te kunnen doen, maar wat er vooral van je verlangd wordt, is aandacht zodra je je aangemeld hebt. Ben echt aanwezig met je gedachten en gebruik elke training zo in je eigen voordeel.

Hoe vaak wordt het aanbod van Je Zaak Voor Elkaar aangepast?

Veronique Prins geeft zelf al aan dat ze constant nieuwe inspiratie opdoet en dit verwerkt ze weer in bestaande of nieuwe producten. De training Samen Vol Vooruit tot aan de Vakantie wordt bijvoorbeeld elke keer weer bijgewerkt, waardoor je het programma bijvoorbeeld best om het jaar weer kunt doorlopen.

Samenvatting ervaringen van anderen

RecensentSamenvatting review
Google reviewsScore 5,0 bij 234 reviews Deelnemers zijn vooral enthousiast over de coach, de energie en sfeer tijdens trainingen en de inspiratie voor de eigen onderneming.
Allesisliefde.comPositieve review door: effect van training op onderneming en de eenvoudige taal die gebruikt wordt.
Managementboek.nlScore 4,9 van 5 sterren Lezers zijn te spreken over de algemene ondernemersvaardigheden die je succes kunnen brengen en de taal waarin het boek geschreven is.

Ervaringen Consumentenbond, Kassa of Radar

Deze instanties hebben geen review over Veronique Prins geschreven. Wel zijn er artikelen over bijvoorbeeld coach apps voor op je tablet of telefoon, maar dezen zijn niet specifiek op het groeien van een onderneming gericht. Ze gaan over afvallen, stoppen met roken en dat soort zaken. Ook heeft Radar twee tips voor iedereen die een coach zoekt en dat is:

 1. bij de selectie kijken of een coach aangesloten is bij een beroepsvereniging
 2. of hij/zij een certificaat als coach heeft (bijvoorbeeld EIA of EQA)

Bij Kassa/BNNVara staat een interessante tekst voor iedereen die een online traject overweegt. De voorbeelden die deze schrijver noemt, zijn voor iedereen een waarschuwing om bij het kiezen van een coach in het achterhoofd te houden.

Bronnen:

Alternatieven

Meer algemene coachingLifecoach.nl
Keuze uit specifieke coachesNLgroeit.nl
Coaching bij ondernemers met faalangst of burn-outBiancasoetens.com
Recht-voor-je-raap coaching (meer voor mannen)Tibor.nl
Softere, maar ook effectieve aanpakHeleenmoes.nl
Gevarieerd (online) aanbod vol energieJezaakvoorelkaar.nl

Kortingscode mogelijk bij Je Zaak Voor Elkaar?

De korting die het meest oplevert is de betaling in een keer van een duurdere cursus. Bij maandelijkse termijnen ben je uiteindelijk iets meer kwijt, al kan het voor mensen die het bedrag niet in een keer op kunnen hoesten wel een uitkomst zijn.

Gratis beginnen met de materie van Veronique Prins? Doe dan dit

Begin alvast met het doorspitten van de website en de gratis producten. Lees wat blogartikelen die je aanspreken, kijk naar wat video’s om haar energie te voelen en schrijf je in voor de tips of het webinar. Je merkt dan al snel of je op de goede plek aanbeland bent voor coaching van jouw onderneming.

Conclusie: wel of niet bij Veronique Prins een (online) traject volgen?

Wij vinden dat het aanbod ontzettend veel te bieden heeft voor verschillende agenda’s van therapeuten en coaches. Er is goed nagedacht over deze variatie en het feit dat je online een training kunt bijwonen past niet alleen bij ondernemerschap, maar ook bij de tijd waarin we leven waarbij je soms liever van thuis uit werkt dan continu op pad bent en het risico loopt om ziek te worden en een tijdje uitgeschakeld te zijn. Dat zou een drama zijn voor de kleine ondernemer.

ReviewJezaakvoorelkaar.nl
SamenvattingVeronique Prins vonden we hartelijk in het contact, scherp en ervaren. Ze heeft een ruim en divers aanbod van korte en langere trainingen en zelfs individuele begeleiding. Het past bij ieders budget en levert de gewenste resultaten op na toepassing.
Review doorRedactie
Beoordeling4,7 van 5 sterren ⭐⭐⭐⭐⭐

Op jouw succes!