Is Allthewayup.nl een goede dienst – waar je daadwerkelijk makkelijk met je eigen artikel op grote website geplaatst kunt worden? Is dit platform de moeite waard als je backlinks wilt bestellen bij grote website, om zo je SEO een boost te geven? Wij geven je onze ervaringen en mening in deze review. Lees verder…

ALL the way UP: het SEO platform met de hoogste kwaliteit voor de beste prijs?

Het vinden van een effectief SEO platform is niet altijd een makkelijke opgave. Dat weten wij als geen ander. Doordat we al sinds 2012 actief zijn als online ondernemers, zijn we door de jaren heen continu op zoek gegaan naar de beste SEO platforms om te gebruiken als adverteerder. Dit heeft ons bij All the Way UP gebracht. Dit is een SEO platform waar adverteerders en publishers samen worden gebracht. Wij vertellen erg graag onze ervaring met dit platform, zodat ook andere aspirerende online ondernemers hun dromen en doelen kunnen behalen.

Onze zoektocht naar de perfecte SEO marketeer

In het begin van 2012 ben ik mezelf gaan verdiepen in online ondernemen. Het internet is een grote plek vol met interessante mogelijkheden en ik wilde mijn kansen hierin grijpen. Het was een echte droom van mij om mijn geld te kunnen verdienen via het internet, met websites waar ik blij van word, met het schrijven van leuke blog-artikelen, enzovoorts.

Al snel kwam ik erachter dat het online ondernemen niet vanzelf gaat. Ondanks dat er bezoekers naar mijn websites kwamen, was dit verre van het aantal wat ik had gehoopt. Dit is achteraf gezien ook niet gek, want op het internet moet je tegenwoordig met zoveel verschillende websites concurreren.

Het was tijd voor een nieuw plan. Dit bracht me bij SEO. Ik kwam gelukkig snel tot de conclusie dat, als ik mijn aantal bezoekers omhoog wil halen, ik op zoek moest gaan naar slimme manieren om online aan traffic te komen. Dit is exact wat SEO bleek te doen.

Ik begon met het onderzoeken van de do’s en don’ts van een goede SEO. Dit onderzoek bracht me al snel tot de conclusie dat ik dit werk beter kan laten uitbesteden aan goed platform dat aan de lopende band backlinks voor mij aanbrengt. Dit bracht me echter bij de volgende obstakels: waar vind ik professionele publishers en hoe weet ik of ze het geld waard zijn? Als ik het gewenste resultaat uit de SEO wilde halen, wist ik dat ik moest er bovendien voor zorgen dat de SEO teksten van de hoogste kwaliteit waren.

Gelukkig kwam All the Way UP als een prins op het witte paard mijn kant op. Ik ben op dit platform terechtgekomen door simpelweg te googlen. Ik had verschillende platforms op het oog, maar het werd al snel duidelijk dat All the Way UP er voor mij echt uitsprong tegenover de rest.

Wat was de reden achter mijn goede onderbuikgevoel? Het feit dat op dit platform een directe brug wordt gebouwd tussen adverteerders (zoals mij) en de Publishers. All the Way UP werkt als het ware aan een tussenpersoon die garandeert dat alleen de meest gekwalificeerde Publishers content voor mijn ondernemingen schrijven. Wat voor mij ook een groot voordeel was, was het feit dat ik geen pitch hoef in te voeren en dat het platform erg scherpe prijzen aanbiedt.

Het gebruiken van All the Way UP kost mij dus vrijwel geen extra werk, terwijl ik wel geniet van geweldige SEO resultaten voor mijn websites. Ik ben echt op een positieve manier verrast met het platform. Tot op de dag van vandaag werk ik nog steeds met plezier met ze. 

Wie zijn wij zelf dan om dit te reviewen?

Ik ben begonnen als online ondernemer, maar wij zijn inmiddels uitgegroeid in een team van experts op het gebied van online ondernemen. Wij hebben inmiddels een groot aantal websites en blogs opgezet die stuk voor stuk enorm goed presteren. Omdat het in ons belang is om mensen te werven op onze websites en om backlinks in te kopen bij grote blogs en bladen, zijn we begonnen aan een zoektocht naar de beste SEO platforms.

Onze ervaring binnen de branche zorgde ervoor dat we een strenge lijst aan kwaliteitsnormen hebben opgesteld waar we ieder SEO platform mee testen. Waarom je onze review kan vertrouwen? Naast de rol van recensent die we op ons hebben genomen, zijn wij echte online ondernemers. Wij zijn dus de exacte doelgroep die ALL the way  UP wilt aantrekken en zijn dus ook oprecht op zoek naar het beste SEO resultaat. Dit betekent dat we niet met minder genoegen nemen.

Waarom je altijd kritisch moet zijn op dit soort producten

Het is uiteraard de interesse van ieder servicebedrijf om hun diensten zo mooi mogelijk te verkopen. Een bedrijf zal zijn diensten altijd zo hoog mogelijk aanprijzen. Wij zijn echter op zoek naar in hoeverre de beloftes ook daadwerkelijk worden uitgewerkt in resultaten. Wij hebben in dit geval de rol op ons genomen om de diensten van All the way UP te testen en te analyseren. Hoe eerlijk zijn ze geweest over hun kwalitatieve service? Is het resultaat van de SEO zichtbaar geworden? Heeft het onze verwachtingen overtroffen of bleek het verkooppraatje toch te rooskleurig te zijn?

Onze eerste sceptische reactie als eerste indruk

Ondanks dat we in het begin een goed gevoel hadden over ALL the way UP, waren we ook sceptisch. Een platform als All the way UP kan er goed uitzien, duidelijk communiceren en grote beloftes maken, maar tot hoeverre worden deze beloftes daadwerkelijk nageleefd. Het was ons doel om met een erg kritische bril het proces in te gaan.

Wat wordt er door het platform beloofd?

 • Het belooft een vlotte samenwerking tussen adverteerders en publishers. Als adverteerder vraag je binnen enkele klikken een opdracht aan. De Publisher ontvangt vervolgens een opdracht via de mail en gaat er direct mee aan de slag. Het is uit onze ervaring gebleken dat de samenwerking inderdaad vlot en zorgeloos verloopt. Wij hebben onze teksten binnen de aangegeven deadline ontvangen.
 • Het belooft de scherpste prijzen. Is het daadwerkelijk zo goedkoop tegenover andere concurrenten? Uit onze ervaring is gebleken dat dit inderdaad waar is. Doordat wij, als adverteerder, geen extra bedrag hoeven te betalen om een opdracht aan te sturen, in te plannen of te publiceren, blijven de kosten erg laag.

De criteria waar we de SEO blog service op beoordelen

Aan het begin van onze review hebben we een aantal criteria opgesteld. Deze geven ons een richtlijn over hoeverre de SEO blog service van ALL the Way UP daadwerkelijk aan onze verwachting voldoet. Ons review is gebaseerd op de volgende criteria:

 • Is het platform gebruiksvriendelijk?
 • Hoe transparant zijn ze over wat wij van de SEO blog service kunnen verwachten?
 • Is het de moeite waard voor zowel adverteerders als publishers om zich aan te melden op het platform?
 • Heeft het een goede prijs-kwaliteitverhouding? Zouden wij de diensten na onze recensie nog steeds blijven gebruiken?

Hoe we dit product getest hebben: onze onderzoeksdata

Heel simpel: we hebben een vijftal blogartikelen besteld bij All the way UP. Hierdoor konden we zelf ervaren hoe soepel het ging en hoe makkelijk we aan goede backlinks konden komen. Voordat we SEO blogteksten kunnen bestellen, moeten we aangemeld zijn als adverteerder op All the way UP. We hebben ons dus eerst aangemeld op het platform.

We hebben vervolgens het hele dashboard goed geanalyseerd. Hoe gebruiksvriendelijk is het voor nieuwe adverteerders? Hoe is het om blogartikelen te bestellen? En hoe werkt de samenwerking zodra we een opdracht hebben besteld? Ook hebben we andere inhoudelijke vragen gesteld aan de medewerkers, zo kwamen we te weten hoe bekwaam en snel ze reageren in geval van nood.

Naast onze eigen ervaring met het platform, vinden wij het ook belangrijk om de mening van andere gebruikers te horen. Wij zijn op zoek gegaan naar verschillende klanten die met All the way UP hebben gewerkt om te kijken wat hun ervaringen waren en of deze aansluiten bij wat wij hebben geobserveerd.

Kort samengevat: wat is het precies?

Info over de makers

ALL the way UP is een bedrijf dat zich richt op SEO blog teksten. Zowel adverteerders als publishers kunnen terecht op dit platform en worden ‘gekoppeld’ aan elkaar. Het bedrijf is in 2017 gestart door Ramon en Corina. Zelf waren ze twee online ondernemers en wisten ze dus exact wat de moderne ondernemer nodig had. Dit hebben ze vervolgens verwerkt in ALL the way UP. Het bedrijf is gevestigd in Amsterdam, maar werkt samen met een remote team.

Hoe ziet het eruit?

De service werkt als volgt: zodra je bent aangemeld op het platform als adverteerder of publisher, is het tijd om een opdracht te bestellen of te ontvangen. Het voordeel van wij direct ondervonden was dat ALL the way UP  vrijwel alles voor je regelt. De publisher ontvangt de opdracht details van de opdracht die wij hebben aangevraagd via een medewerker van ALL te way UP. Hierin is informatie te vinden over de deadline, het onderwerp en de wensen. Zodra de teksten geschreven zijn ontvangen wij ze en hebben we de mogelijkheid om het goed te keuren of om, indien nodig, wat dingetjes te laten aanpassen. Het is duidelijk dat de samenwerking voor beide kanten zo plezierig mogelijk wordt gemaakt. Zo hebben wij het ook ervaren.

Onze ervaringen: wat zijn onze resultaten hiermee?

Wat heeft het ons opgeleverd? Het is ons doel om een recensie in te gaan met een open maar kritische blik. Nadat we het gehele proces hebben doorlopen, kunnen we met zekerheid zeggen dat het platform erg effectief en direct is. De teksten die we hebben ontvangen via aangevraagde opdrachten zijn gepubliceerd en scoren erg goed op de Google-ranking. Het resultaat was stiekem beter dan we vooraf hadden verwacht.

Kosten

Op de website van ALL the way UP wordt vooraf beloofd dat het een van de laagste tarieven heeft op het gebied van SEO teksten. Ondanks dat we dit in ons achterhoofd hadden, waren we alsnog erg positief verrast van de prijsklasse. Zowel voor kleine als grote opdrachten hebben wij minder betaald dan bij andere concurrenten in het verleden. Vooraf wordt ook duidelijk alle tarieven gecommuniceerd, waardoor je exact weet wat iedere opdracht gaat kosten.

Is het het geld waard?

Geen enkel moment hebben wij het gevoel gehad dat we te veel betaalde voor de service. Het is zeker te zeggen dat de belofte van beste prijsklasse inderdaad wordt nageleefd door ALL the way UP. Als we kijken naar de kwaliteit SEO blog teksten die we hebben ontvangen van publishers, vinden we dat de kwaliteit ook boven de verwachtingen was. Het is in onze mening dus zeker het geld waard.

Wat vinden wij van de service?

Is het platform gebruiksvriendelijk?

Het platform is erg gebruiksvriendelijk. Zodra je bent ingelogd, kom je terecht op een overzichtelijk dashboard. Je hebt vervolgens de mogelijkheid om jouw eerste opdracht te bestellen, bestelde opdrachten te zien of persoonlijke informatie aan te passen.

Is het een transparante service?

Vanuit onze expertise hebben wij ondervonden dat het platform erg transparant te werk gaat. Allereerst zorgen de uitgebreide filters ervoor dat je altijd een opdracht besteld binnen jouw gewenste budget. Daarnaast zorgen de SEO filters, zoals Trust Flow Majestic, Domain Authority MOZ en meer, ervoor dat je zeker weet dat de teksten gaan voldoen aan jouw wensen.

Is het de moeite waard om je aan te melden op het platform?

Wij zijn van mening dat het zeker de moeite waard is om je aan te melden op ALL the way UP. De diversiteit aan zowel prijsklasse, schrijfstijlen, categorieën en SEO stijlen, zorgen ervoor dat er voor iedere adverteerder of publisher wel een markt te vinden is.

Heeft het een goede prijs-kwaliteitverhouding?

De prijs-kwaliteitverhouding is erg goed. Wij hebben gemerkt dat ALL the way UP zich inderdaad aan de laagste prijs houdt tegenover andere concurrenten. Ondanks de scherpe prijs ontvang je kwaliteit aan SEO blog teksten die naar onze mening erg hoog in kwaliteit zijn. Je ontvangt dus het beste van twee werelden.

Voor- en nadelen van Allthewayup

Voordelen

✅ Overzichtelijk platform
✅ De SEO teksten sloten perfect aan bij onze verwachtingen
✅ Beste tarieven op de markt|
✅ Aanzienlijk groei in onze SEO-score en bezoekers
✅ Kom makkelijk in contact met relevante websites om te adverteren
✅ Vrijblijvend aanmelden op het platform: je zit nergens aan vast

Nadelen

❌ We hebben gemerkt dat sommige mensen een drempel voelen om zich aan te melden

Onze score per criterium:

We raden ALL the way UP aan vanwege de volgende score:

 • Kwaliteit- 8
 • Prijs – 9
 • Is het actueel? – 9
 • Hoeveelheid wat je krijgt – 8
 • Is het diepgaand? – 9
 • Gebruiksvriendelijkheid en eenvoud – 8
 • Design en representativiteit – 7
 • Expertise van de maker – 9
 • Toekomstbestendigheid – 8
 • Functionaliteiten – 8
 • Genoeg grote publishers – 10

Hoe is het uniek ten opzichte van zijn concurrenten?

De factor die ALL the way UP onderscheidt van de concurrenten, is het feit dat ze het linkbuilding proces hebben versimpeld. Een groot struikelblok waar online ondernemers tegenaan lopen is dat het online adverteren soms een doolhof lijkt. ALL the way UP laat zien dat het geen mysterie hoeft te zijn en dat je door middel van enkele klikken en bestellingen enorme resultaten op jouw website kan bereiken. Daarnaast wordt dit resultaat behaald voor een erg lage en aantrekkelijke prijs.

Wij hebben bestaande klanten gevraagd wat hun ervaring is

Wij zijn zowel naar adverteerders als publishers gaan zoeken die met het platform hebben gewerkt of nog steeds er gebruik van maken. We hebben ook hun kritische vragen benoemd zoals we in deze review hebben gedaan. Uit de 5 bestaande klanten waar we mee hebben gesproken, kwamen we tot de conclusie dat ze alle 5 nog steeds gebruik maken van het platform.

De 2 publishers gaven aan dat ze goed verdienden en een duidelijke briefing ontvangen voor iedere opdracht. De 3 adverteerders gaven als belangrijkste punten aan dat ze geld besparen tegenover andere SEO bedrijven, goede resultaten behalen en vooral diepgaande SEO teksten ontvangen van de publishers.

Voor wie is het geschikt?

ALL the way UP is een platform dat gericht is op de online ondernemers van nu en getalenteerde schrijvers die ook willen profiteren van de diverse mogelijkheden van het internet. Schrijvers kunnen dankzij dit platform van overal ter wereld werken, terwijl adverteerders door middel van een simpele klik en koop groeien en bezoekers op hun website kunnen groeien.

Ervaringen van de Consumentenbond

Door de groei van online bedrijven, heeft de Consumentenbond goed onderzoek gedaan naar aanverwante zaken. Als online bedrijf is het belangrijk dat je vertrouwen opbouwt, aangezien er een afstand zit tussen bedrijf en de klant. Na onze kritische recensie van ALL the way UP kunnen we gelukkig bevestigen dat je op dit platform ontvangt wat ze vooraf beloven.

Reviews van andere experts

RecensentSamenvatting review
androidics.nlVoor ons is duidelijkheid en vlotte reacties erg belangrijk, en dat kun je van ALL the way UP verwachten. Wij zetten de samenwerking graag door en kunnen de diensten van ALL the way UP aanraden aan anderen.
MTN MediaALL the way UP levert editorials aan enkele websites van MTN Media. De aangeleverde teksten zijn van prima kwaliteit en voldoen aan de huidige SEO eisen waardoor we ze zonder aanpassingen zo kunnen plaatsen! Dit betekent dat deze teksten daadwerkelijk gevonden en gelezen worden.
geertsblog.nlGeertsblog.nl heeft de service van All the way up ook uitgetest vanuit een Adverteerder perspectief. Ook zij waren positief verrast door de kwaliteit van de service. Ze raden het aan vanwege de scherpe prijs-kwaliteitverhouding die je niet snel op andere platforms vindt.

Conclusie: Kopen of niet kopen?

Als jij op zoek bent naar een bedrijf waar jij jouw SEO blog teksten kan laten draaien? Zoek dan niet verder. Vanaf het begin tot het einde heeft ALL the way UP ons bewezen dat ze in staat zijn om diepgaande, duidelijke en correcte SEO blog teksten te leveren voor verschillende niches.

Wij kunnen na het uitvoeren van onze review luid en duidelijk zeggen dat ALL the way UP voor ons het beste SEO blog tekst platform is. Onze zoektocht begon uit een eigen nieuwsgierigheid om de beste SEO bedrijven te vinden voor onze eigen online ondernemingen. Het feit dat we op de dag van vandaag alleen nog gebruikmaken van ALL the way UP zegt genoeg.

ReviewALL the way UP
SamenvattingALL the way UP zorgt ervoor dat adverteerders snel en makkelijk advertenties kunnen draaien. Vooral wanneer je SEO advertenties wilt inzetten, maar niet de tijd kwijt wilt zijn met het continu communiceren en uitleggen van jouw wensen, is ALL the way UP de oplossing. Met behulp van handige filters geef jij binnen enkele seconden aan wat jouw verwachtingen zijn. De professionele publishers gaan vervolgens aan de slag om jouw wensen om te zetten in een SEO blog artikel… die ook nog eens snel geplaatst wordt bij een grote website.
Review doorDe Redactie
Beoordeling9.6

Gratis beginnen

Het kost je zowel als adverteerder en als publisher niks om je aan te melden op ALL the way UP. Het aanmeldingsproces is snel en kost slechts enkele minuten van jouw dag. Allereerst moet je wat N.A.W. gegevens doorgeven. Vervolgens worden de volgende stappen duidelijk aangegeven. Voordat je het weet heb jij jouw eigen account en kan je aan de slag gaan!

Start nu op ALL the way UP

Ben jij een adverteerder? Ga dan naar https://allthewayup.nl/adverteerder/aanmelden/ om jouw inschrijving te starten.

Ben jij een publisher en wil je aan de slag gaan met ALL the way UP? Schrijf je dan in via https://allthewayup.nl/publisher/aanmelden/