Wie zijn de top 10 beste financiële dienstverleners en experts van Nederland? Bij welke mensen en organisaties kun je terecht voor gedegen financieel advies? Wij beoordeelden de belangrijkste organisaties en individuen op hun competenties en behaalde successen. Lees verder voor de top 10…

Zo ziet onze lijst met beste Nederlandse financiële dienstverleners eruit:

1. Deloitte – een absolute topper

Financiële diensten zijn altijd in beweging. Deloitte biedt hiervoor de beste oplossingen. Als geen ander zijn zij in staat om voor bedrijven een hoger maturiteitsniveau te behalen. Deloitte bereikt hierbij hoge doelen, maar de ambities zijn altijd hoger. De organisatie van de financiële dienstverlener jaagt altijd op een beter resultaat.

Binnen wereldwijde organisatie van de financiële dienstverlening van Deloitte staan toegevoegde waarde, betrokkenheid, culturele verscheidenheid en integriteit centraal. Omdat integriteit zo belangrijk wordt geacht, maar Deloitte gebruik van een interne bedrijfscode. Deze is in lijn met de heersende ethiek in een land. Ethische waarden en moraal worden zeer belangrijk geacht bij Deloitte.

Deloitte is enorm goed in het volgen van de ongekende technologische veranderingen die de wereld de laatste jaren heeft ondergaan. Als geen ander weet Deloitte deze ontwikkelingen te implementeren binnen de strategische groei van bedrijven.

Innovatie en betrouwbaarheid staan daarom centraal in de werkwijze van Deloitte richting haar partners. De professionals in dienst van Deloitte werken in multidisciplinaire teams. Hierdoor hebben zijn een zeer goede en brede visie op vraag stukken van klanten.

Deloitte

2. Harm van Wijk – financieel dienstverlener van het allerhoogste niveau

Op #2 verkozen we dit jaar een vertrouwde naam. Als beleggingsexpert mocht hij al vele malen aanschuiven bij diverse programma’s op de Nederlandse televisie: Harm van Wijk. Hij behoort tot de absolute top van de Nederlandse financieel dienstverleners. De internetbubbel rond de jaren ‘2000 en de kredietcrisis tien jaar later hebben hem enorm gesterkt in zijn expertise.

Met zijn website Beleggen.com heeft Harm van Wijk een platform voor beleggers gecreëerd. Dit platform maakt het mogelijk om krachten te bundelen, waardoor beleggers elkaar versterken. Binnen zijn platform heeft hij een community ontwikkeld. Hierop kunnen particuliere beleggers met elkaar of met experts kennis over beleggen uitwisselen.

Van Wijk is een absolute virtuoos wanneer het gaat om het ondersteunen van particulieren met beleggen in aandelen en opties. Hij heeft inmiddels duizenden particuliere beleggers bediend. Zijn eigen trackrecord onderschrijft de successen die hij particuliere beleggers te bieden heeft. In het recente verleden heef van Wijk namelijk grote winsten behaald met aandelen en opties.

Van Wijk is een groot deskundige wat betreft problemen en crisissen. Waarschuwen hiervoor doet hij sinds 1994. De komende jaren verwacht hij een zware crisis. Bij hem ben je dus aan het goede adres als je je vermogen in veiligheid wilt brengen.

Harm van Wijk

3. PwC – een geweldige financieel dienstverlener

De financiële dienstverlening staat voor cruciale vraagstukken. Vraagstukken die enorme invloed op de bedrijfsvoering hebben. PwC weet hier raad mee. Al jarenlang behoren de organisatie tot de beste financieel dienstverleners op aarde. Ze zijn heer en meester in het inspelen op veranderende regelgeving, implementatie van kosteneffectieve technologie en andere zaken die financiële instellingen dwingen om hun bedrijfsstrategieën te heroverwegen.

Corona stelt ons vandaag de dag voor enorme uitdagingen. De maatschappelijke ontwrichting is enorm. PwC speelt hier op in. Samen met jouw organisatie stellen ze goed doordachte acties en reacties samen. Zodat de gevolgen zoveel mogelijk beperkt zullen blijven.

Hierbij maakt PwC gebruik van een maximale inzet aan kennis die zij in huis heeft wat betreft technologie. Meer dan ooit voelt PwC samen met de banken de behoefte om naast de klanten en de medewerkers, ook de samenleving zo goed als mogelijk te kunnen bedienen. Dit om essentiële diensten in stand te kunnen houden. Hiermee onderstreept PwC de betekenis die het bedrijf heeft voor de wereld voor nu en in de toekomst.

PwC

4. Esseboom Advies & Financiële diensten – Een te gek bedrijf met grandioze financieel adviseurs

Guus en Wouter Esseboom: ze zijn een begrip binnen de financiële wereld. In 2005 richtten ze hun bedrijf op. Omdat succes aan hun talent niet voorbij ging, bleek het tweemanschap al snel aan uitbreiding toe. Gestaag ontwikkelde het bedrijf zich tot het fantastische team dat het nu heeft.

De missie van Esseboom Advies & Financiële diensten is om de beste financiële kennis, zorg en service te bieden binnen een sfeer van samenwerking en vertrouwen. Hierbij staat de professionele en betrokken werkwijze van de medewerkers in hun dienstverlening voorop.

Bij Esseboom bieden ze zeer goede financiële kennis. Dit gaat gepaard met de beste zorg en service. Een plezierige sfeer is voor Esseboom erg belangrijk. Dit is te proeven in het hele bedrijf. De passie druipt ervan af. Dit heeft geleid tot een professionele en betrokken werkwijze.

Niet alleen passie, maar ook duurzaamheid is een kernbegrip voor het bedrijf. Zowel passie en duurzaamheid voor het bedrijf van de klant als voor de wereld eromheen. Deze positieve energie maakt dat de samenwerking met Esseboom leidt tot een succesvolle levensloop van jouw bedrijf.

Esseboom

5. Roche – Een uitzonderlijk goede financieel dienstverlener

Met de financieel adviseurs van Roche ben je er zeker van dat de financiële zaken van je bedrijf altijd voor elkaar zijn. Hun ervarenheid en deskundigheid is enorm.

Particulieren kunnen bij Roche terecht voor diensten op het gebied van hypotheken, verzekeringen, pensioenen, beleggen, financiële planning en echtscheidingen. Voor al deze zaken is Roche een vertrouwd adres. Zo heb je minder zorgen voor nu en voor later. Hiermee schept de dienstverlener rust en vertrouwen voor jouw toekomst.

Ook op het gebied van zakelijke diensten is Roche een absolute aanrader. Of je nu op zoek bent naar een onafhankelijk adviseur op het gebied van financieringen of dat je goed verzekerd wilt zijn met je bedrijf: bij Roche vinden ze de juiste oplossing.

Roche is onder meer gespecialiseerd in bedrijfsfinancieringen. Deze financieringen zijn belangrijk voor de toekomst van bedrijven. Om te blijven kunnen groeien. De adviseurs van Roche bieden afgewogen advies aan. Hierbij houden ze rekening met je huidige financiële situatie en met die van de toekomst.

Ook wanneer het gaat om pensioenen voor ondernemers, verzekeringen en echtscheidingen die invloed hebben op het wel en wee binnen het bedrijf, dan weet Roche daar raad mee.

Roche

6. KPMG – De superieure financiële dienstverlener van wereldformaat

In het digitale tijdperk waarin we vandaag de dag leven, volgend de technologische en innovatieve ontwikkelingen elkaar in rap tempo op. Dit gaat hand in hand met de steeds toenemende globalisering, waardoor concurrentie wereldwijd steeds meer toeneemt. Dit brengt vraagstukken met zich mee en de excellente financieel dienstverleners van KPMG helpen hierbij.

Binnen KPMG bestaat een speciale divisie, genaamd ‘Finance & Business Services’, de op fantastische wijze helpen bij  het op maat helpen van je business. Hierbij wordt veel aandacht geschonken aan optimalisatie en transformatie, zodat je de concurrentie voor blijft.

KPMG weet als geen ander waar de kansen liggen voor organisaties wanneer het gaat om het analyseren van processen. De financieel adviseurs bieden een blik van buiten en met de juiste expertise en visie zorgen ze voor de juiste transformatie binnen jouw organisatie.

Binnen KPMG bestaat er een enorme passie voor het vak. Dit wordt alom door klanten gewaardeerd. Samen met de klant strijdt iedere financieel adviseur afzonderlijk voor een succesvolle afronding van ieder project. In welke fase je opereert, je kunt de adviseurs van KPMG altijd inschakelen. Zij zijn de beste partner voor alle transformaties binnen jouw organisatie.

KPMG

7. Van Bruggen – biedt de beste dienstbaarheid door sublieme financieel adviseurs

Te allen tijde staat de cliënt bij Van Bruggen Adviesgroep centraal. Aan het geven van informatie en advies wordt er enorm veel energie gegeven. Voor de klant bestaat altijd tijd en het beste advies. Al sinds 1973 is de Van Bruggen Adviesgroep actief als financieel dienstverlener. Omdat ze dit al zó lang doen, beschikken ze binnen de organisatie over ongelofelijk veel kennis.

Het advies van de financieel adviseurs is bij van Bruggen altijd van het hoogste niveau. Of nu gaat om je hypotheek, verzekeringen, leningen: bij van Bruggen ben je verzekerd van onafhankelijk, transparant en deskundig advies.

Wat van Bruggen uniek maakt, is dat ze altijd alle tijd voor je nemen. Ook kun je zeer snel bij ze terecht. Binnen de filosofie van de adviesgroep Van Bruggen staan persoonlijke aandacht, betrokkenheid en duidelijkheid voorop. Zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Vrijwel alle verzekeraars en geldverstrekkers worden bij van Bruggen Adviesgroep met elkaar vergeleken. Dit maakt het voor jou overzichtelijk: je hoeft niet verder te kijken. Bovendien heb je zo altijd de scherpste aanbiedingen in huis.

Van Bruggen Adviesgroep

8. Hilgersom Financieel Advies & Planning –staat synoniem voor vakbekwaamheid

Als financieel adviseur behoort Hilgersom tot de absolute top van Nederland. Ze werken volledig onafhankelijk en zijn hierdoor heel transparant. Waar bij andere financieel adviseurs vaak sprake is van labelproducten of productieafspraken is dit bij Hilgersom geenszins het geval. Eerlijkheid, transparantie en dienstbaarheid: daar draait het om bij Hilgersom.

Om tot uitgebreide vergelijkingen te komen, maakt Hilgersom gebruik van een groot softwarepakket. Op basis van voorwaarden en tarieven kunnen zo goede vergelijkingen worden gemaakt tussen verzekeraars en hypotheekverstrekkers.

Het financieel advies richt zich op particulieren. Omdat de klant hoog in het vaandel staat, wordt er veel tijd geïnvesteerd in de kennismaking. Zo weet Hilgersom precies wat de klant wil en hoe hij of zij de toekomst ziet. Samen met de klant kijkt Hilgersom voor de beste oplossingen. Er worden altijd meerdere aanbiedingen op tafel gelegd. Zo kan de klant rustig de plussen en minnen van elkaar wegstrepen en kiezen uit het aanbond dat hem of haar het beste ligt. De klant staat altijd centraal en het is Hilgersoms missie om iedere klant tot in de verre tevreden te stellen. Duidelijkheid, vertrouwen, inzet, klantgerichtheid en kennis: dit zijn de redenen om voor Hilgersom te kiezen.

Hilgersom

9. Financieel Onafhankelijk Blog – De blog die jou het beste voorbereidt op je financiële onafhankelijkheid

De Financieel Onafhankelijk Blog is iedereen aan te raden die meer wil weten of het bereiken van een leven met financiële onafhankelijkheid. De auteur achter de blog is zelf als veertiger gestopt met werken. Sindsdien is hij zich gaan verdiepen in hoe hij zijn geld het beste kan investeren. De kennis die hij hierbij heeft opgedaan, deelt hij met de lezer.

Dit blog is een enorm goede manier om je vermogen te zien groeien aan de hand van beleggen. De auteur heeft meer dan 30 jaar ervaring met beleggen als particulier. Hij heeft hierdoor de markt goed leren kennen. Hij is goed geworden in het timen met beleggen, het kiezen van winnende aandelen. Hierbij is het niet altijd belangrijk om strak op de kosten te letten. Het draait immers om de winst. Met zijn beleggingstechnieken maakt hij een rendement van tussen de zes en zeven procent per jaar.

Om jou ook te leren financieel onafhankelijk te worden, is er het FOB huishoudboekje. Hierin legt de auteur achter de blog je haarfijn uit hoe zijn spaarquote loopt per maand. Dit blog is werkelijk waar fantastisch wanneer je van een amateur belegger wilt leren hoe hij zijn winsten behaalt.

Financieel Onafhankelijk Blog

10. RSM – heeft financieel adviseurs van buitengewone klasse

De financieel adviseurs van RSM zijn van enorm hoog niveau. Daarom bieden ze bij RSM al sinds jaar en dag de beste adviezen aan mkb-bedrijven.

Op de meest complexe financiële vraagstukken weten ze bij RSM antwoord. Maar ook als het gaat om het uitbesteden van financiële administratie, het samenstellen van jaarrekeningen of het laten uitschrijven van de administratieve organisatie, kunnen mkb’ers bij RSM terecht.

De financieel adviseurs van RSM kijken breder dan de cijfers. De cijfers geven iets weer. Wat daarachter schuilt, is vaak minstens net zo belangrijk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bedrijfsstrategieën. De adviseurs van RSM zijn gespecialiseerd in onder meer groeiplannen, financieringen en het afwegen van risico’s binnen je bedrijf.

RSM behoort met zijn financieel adviseurs tot de top van de markt wanneer het gaat om het geheel of gedeeltelijk uitbesteden van je financiële administratie. Hierdoor kun je je met je bedrijf focussen op je kerntaken.  Ook jaarrekeningen en rapportages stellen de adviseurs van RSM graag voor je samen.

Als je wilt groeien als onderneming, dan ben je bij RSM aan het goeie adres. Hun adviseurs zijn uitmuntend wanneer het gaat om het geven van adviezen voor de toekomst van jouw bedrijf. Ze zijn een goede sparringpartner en hebben veel ervaring met het strategisch denken voor bedrijven op de lange termijn.

RSM